KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

MILTÄ NÄYTTÄÄ VUOSI 2018 ASTROLOGISESTI?

YLEISTÄ

Vuosi 2018

Joulukuun yleisnäkymä
Vuosi alkaa taas lähestyä loppuaan, ja astrologisessa mielessä juhlien täyttämä joulukuu vietetään enimmäkseen rauhallisissa merkeissä. Aurinko taivaltaa Jousimiehessä aina talvipäivänseisaukseen asti, jonka ajankohta tänä vuonna on tarkalleen ottaen 21.12. klo 22.23. Tällöin Aurinko siirtyy Kauriiseen seuraavan kuukauden ajaksi.

Merkurius peräytyy joulukuussa itsenäisyyspäivään asti, jonka jälkeen sen liike muuttuu eteneväksi. Mahdolliset tietotekniikka- ja logistiikkaongelmat alkavat siis jäädä unholaan ainakin seuraavaan Merkuriuksen peräytymiseen asti. Jupiter ja Saturnus alkavat muodostaa joulukuussa keskinäistä semisekstiiliä, jota ei sinänsä kovin voimakkaana kulmana pidetä, mutta tämä parivaljakko pitää tämän aseman sangen pitkään – aina elokuulle asti – joten ei sitä kannata huomiottakaan jättää. Ehkä lähitulevaisuudessa on syytä viedä keskeneräiset projektit päätökseen ja katsoa, voiko pitkään muhineista suunnitelmista tulla mitään. Jos ei, ne on syytä jättää sikseen.

Aurinkomerkit vuositasolla

Oinas 21.3. - 21.4.
Maaliskuussa syntyneet Oinaat ovat saaneet elellä jo tovin rauhaisissa tunnelmissa, mutta tänä vuonna hermot kiristyvät jossain määrin. Yksi elää varsin rajoittuneissa ja ahtaissa puitteissa, toisella on liikaa töitä ja kolmas luopuu velvollisuuksistaan jaksamisen loppuessa. Jotkut ovat erittäinkin hyvässä työvireessä, mutta omat suunnitelmat eivät välttämättä etene toivotusti. Suunnitelmissa ei ole välttämättä mitään vikaa, mutta ajoituksessa voi ollakin. Stressi voi ilmetä ärtyisyytenä, kehon tarpeiden laiminlyömisenä ja sairastelunakin. Oinas saattaa laihtua tänä vuonna huolestuttavan paljon vain sen takia, että unohtaa muun touhun ohessa syömisen. Loppuvuodesta nämä Oinaat armahtavat vähän itseään ja muistavat välillä pitää hauskaakin.

7.-12.4. syntyneet Oinaat saavat hekin stressata töittensä ja velvollisuuksiensa takia, mutta nämä tekevät aiempia merkkiveljiään enemmän muutoksia olosuhteisiinsa. Muutokset voivat olla joskus pakottaviakin, mutta joillekin aika saattaa olla otollinen vaikkapa lainan ottoon ja oman yrityksen perustamiseen. Ison rahan pyörittämistä Oinas ei pelkää.

14.4. jälkeen syntyneet Oinaat tekevät etenkin alkuvuodesta melkoisia irtiottoja elämässään ja pistävät uusiksi esimerkiksi asuinpaikkansa, työnsä, ihmissuhteensa tai jonkun muun rajoittavaksi kokemansa asian. Vapaudentarve on voimakas ja elämä etenee tämän tunteen ehdoilla. Ei siis liene yllättävää, että loppupään Oinaat matkustavat runsaasti alkuvuodesta.

Suosiollisin aika rakkaudelle on Oinaalla maaliskuussa. 15.4. jälkeen syntyneet Oinaat joutuvat kuitenkin loka-marraskuussa arvioimaan uudelleen ihmissuhteitaan. Vanhat heilatkin ilmestyvät elämään pitkän tauon jälkeen. Heidän kanssaan ei kuitenkaan kannata lämmitellä romanssia - pääasia, että välit saadaan jotenkuten kuntoon.

Härkä 21.4. - 22.5.
Härät ovat elelleet jo jonkin aikaa hiljaiseloa, mutta tänä vuonna heidän merkissään tapahtuu enemmän kuin aikoihin. Toukokuun puolella syntyneet Härät menestyvät hyvin liike-elämässä ja voivat saada melkoisesti vaikutusvaltaakin tarpeen vaatiessa. Härkä on useimmiten järkevä raha-asioissa ja tänä vuonna hän tekee hyviä investointeja. Härät pohtivat myös syntyjä syviä ja ovat kiinnostuneita tuonpuoleisista asioista. Luovat Härät löytävät inspiraation lähteen omista unistaan, tunteistaan ja alitajunnastaan. Rakkaudessa vakiintuneiden Härkien suhteet ovat romanttisia ja syvällisiä ja rakkaus kukoistaa etenkin huhtikuussa. Sinkkuhärkienkin kannattaa pitää silmänsä avoinna, sillä eihän sitä koskaan tiedä, kuka tulee vastaan! Kumppani voi löytyä verkosta, matkalta, tansseista tai vaikkapa konsertista.

Huhtikuussa syntyneet Härät saavat loppukeväästä lähtien esimakua muutoksen tuulista. Härillä ei ole yleensä suurempaa tarvetta muuttaa elämäänsä, mikäli se on jotakuinkin mallillaan, mutta nyt tarve irtiottoihin on melkoisen suuri. Paikoilleen ei voi jämähtää. Erilaiset yllätyskäänteet elämässä ovat myös mahdollisia. Ihmissuhteissa on loppusyksyllä uudelleenarvioinnin aika. Ja ne vanhat heilat voivat ilmestyä Härkienkin elämään. Kesä voi olla melkoista hullunmyllyä, jolloin sattuu ja tapahtuu, eikä Härkä ole enää perillä, missä mennään. Parhaassa mahdollisessa tapauksessa Härkä kuitenkin irtautuu pinttyneistä tavoistaan ja repäisee kunnolla! Se voi olla välillä hauskaakin. Vaikka vuosi voi kuulostaa tempoilevalta, niin velvollisuuksiinsa Härkä suhtautuu tunnollisesti. Hän ei keksi mitään syytä laistaa niistä.

Kaksoset 22.5. - 22.6.
Saturnus on piinannut Kaksosia kolmatta vuotta, mutta nyt se jättää tämän merkin rauhaan. Kaksosten elämä voi olla joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta hyvinkin tasapaksua. Nämä poikkeukset ovat 1.-6.6. ja 15.6. jälkeen syntyneet Kaksoset. Ensin mainitut tapaukset etsivät kutsumustaan, maalailevat taivaanrantoja tai matkustavat Intiaan itseään etsimään. Jotkut elävät melko todellisuuspakoista elämää ajatellen, että onni on aina jossain muualla kuin omassa arjessa. Työelämässä voi olla sekava tilanne, josta on vaikea päästä irti. 15.6. jälkeen syntyneillä Kaksosilla on kevääseen asti mukavan dynaaminen jakso, jolloin he pääsevät toteuttamaan itseään kohtuullisen vapaasti. Nämä Kaksoset löytyvät uusien innovaatioiden parista, tien päältä tai kansainvälisistä tapahtumista. Elämässä pitää olla vaihtelua, ja Kaksonen on halukas kokeilemaan tänä aikana melkein kaikkea ainakin kerran. Järkevämpi tapaus kuitenkin tajuaa jo etukäteen, mikä on hyvä ja mikä huono idea.

Marraskuulla Jupiter siirtyy Jousimieheen, mikä tuo hieman väriä toukokuussa syntyneiden elämään. Mielessä siintävät ehkä uudet opinnot, kaukomaat tai uudet menopelit. Jotkut aktivoituvat yhteiskunnallisessa elämässä löydettyään asian, jonka puolesta tai jota vastaan haluavat kampanjoida.

Keväällä Kaksoset voivat aloittaa kuntokuurin ehkä ystävän tai kumppanin innoittamana. Raitis ulkoilma tekee erityisen terää. Toukokuussa ihmissuhteetkin ovat mukavalla mallilla.

Rapu 22.6. - 22.7.
Kesäkuussa syntyneet Ravut ovat saaneet elellä melko rauhassa muutaman vuoden, mutta vuonna 2018 on kriisin merkkejä ilmassa. Tällä kertaa vaikeuksissa ovat erityisesti ihmissuhteet – niissä tapahtuu etääntymistä tai ne koetaan liian rajoittaviksi ja ahdistaviksi. Jotkut suhteet käyvät lävitse melkoisia koettelemuksia, joissa testataan, miten voimakkaasti osapuolet ovat toisiinsa sitoutuneet. Jos eivät ole, ero on todennäköinen. Lujiksi osoittautuneissa suhteissa siirrytään ehkä seuraavaan vaiheeseen, kuten esimerkiksi avo- tai avioliittoon. Kevät ja kesä on kriittistä aikaa ja piilossa muhineet ihmissuhdeongelmat voivat tulehtua todella pahasti. Viisaat osaavat tarttua ongelmiin ja tehdä niille jotakin. Työelämässä vastuunsa tunteva Rapu saattaa solmia sopimuksia, jotka viitoittavat hänen urakehitystään pitkälle eteenpäin.

Myös 10.-15.7. syntyneillä Ravuilla on ihmissuhteissaan myrskyisä jakso. Jotkut rakastuvat intohimoisesti, toiset menettävät rakkaansa ja kolmannet saavat perheenlisäystä. Yhteiset talousasiat nousevat valokeilaan viimeistään vuoden lopulla ja vuoden 2019 puolella. Jakson aikana voi ilmetä vallankäyttöä, mustasukkaisuutta ja asioiden salailua. Toisaalta, salaisuudet voivat nyt paljastuakin. 15.7. jälkeen syntyneet Ravut ovat taas työelämässään muutosten tuulissa. Ehkä ajanjaksoon sisältyy muutto tai työpaikan vaihto, mahdollisesti molemmat. Loppusyksystä ihmissuhteet kaipaavat uudelleenarviointia.

Seesteisin vuosi on 10-16.7. syntyneille Ravuille. Heidänkin kohdalleen osuu auringonpimennys 13.7, joka voi tuoda elämään melkoisia yllätyskäänteitä.

Leijona 22.7. - 23.8.
Leijonan vuodesta sukeutuu varsin mielenkiintoinen. 16.8. jälkeen syntyneillä Leijonilla kevät on kiireisen dynaaminen ja aika vierähtää kuin siivillä. Aika sopii vaikkapa jonkin suuremman opinnäytetyön tai muun vastaavan projektin työstämiselle. Keväällä heinäkuun Leijonat saavat esimakua muutoksen tuulista. Toistaiseksi viima käy vain aivan merkkinsä alussa syntyneille Leijonille, mutta näille elämä voi todella mennä monella tapaa uusiksi. Suurin osa muutoksista koskee töitä ja muita velvollisuuksia. Edessä voi olla siis työpaikan vaihto ja muutto tai vaikkapa pidempi työmatka jonnekin toiselle puolen maailmaa. Kesällä heinäkuun Leijonat voivat joutua yllättäviin konflikteihin läheisimpien ystäviensä kanssa. Tilanteiden selvittelyyn koetetaan ensin eskapistisia tapoja, mutta kun nämä eivät toimi, niin sitten on tartuttava Härkää sarvista, jotta asiat saadaan kuntoon. Yleisesti ottaen ihmissuhteet ovat kesäaikana melkoista vuoristorataa. Välillä ne ovat yhtä auringonpaistetta ja seuraavana hetkenä yhtä myrskyä.

Elokuussa syntyneet Leijonat löytävät mahdollisesti sijoittamisen ihmeellisen maailman. Suurin mielenkiinto kohdistuu kiinteistöihin. Omaa kotiakin kaunistetaan tänä vuonna, joskaan suuremmat remontit eivät nyt ole tarpeen. Jos Leijona muuttaa, hän viihtyy parhaiten nostalgiaa huokuvassa kodissa. Oma perhe voi avautua tänä vuonna tavoilla, joihin Leijona ei ole tottunut. Salat tulevat julki. Perheen historia voi kiinnostaa nyt yllättävänkin paljon.

Leijonan merkkiin vaikuttaa tänä vuonna peräti 4 pimennystä, kaksi ensimmäistä tammi-helmikuussa ja kaksi viimeistä heinä-elokuussa. Vuosi sisältää siis useampiakin kohtalonomaisia käänteitä, joiden seurausten kanssa on syytä oppia elämään tulevaisuudessa.

Neitsyt 23.8. - 23.9.
Neitsyen vuosi on mukavalla tavalla tapahtumarikas. Suurempia katastrofeja tai yllätyksiä ei ole tiedossa, vaan asiat etenevät jouhevasti. Mitään mannaa ei ole ilmaiseksi tipahtamassa suuhun, joten menestys on pitkälti itsestä kiinni. Elokuussa syntyneet Neitsyet ovat oikeita ahkeruuden ja kurinalaisuuden ruumiillistumia ja työnteon lisäksi he keskittyvät kuntonsa kohottamiseen ja jonkin harrastuksessa vaadittavan taidon huippuunsa hiomiseen. Perheellinen Neitsyt on nyt oikea mallivanhempi. Keväästä alkaen elokuun Neitsyet voivat tehdä hallittuja elämänmuutoksia. Kyseeseen tulee ehkä uudet opinnot tai vaikkapa reppumatka jonnekin tuntemattomaan. Astrologiakin voi löytyä uusien kiinnostuksenkohteiden joukosta etenkin vuoden loppupuolella!

Paras jakso rakkaudelle on heinäkuussa.

10.-15.9. syntyneet Neitsyet saattavat tehdä tänä vuonna suuremman luokan remonttia tai ottaa lainan omaa kotia varten. Muitakin mielenkiintoisia investointikohteita voi löytyä. Yleensäkin syyskuussa syntyneet Neitsyet miettivät paljon raha-asioita ja jos hän niistä mitään ymmärtää, niin hän saa tienattua tänä vuonna sievoisen summan joko omiin tarkoituksiinsa tai bisnestensä pyörittämiseen. 3.-10.9. syntyneiden Neitsyiden vuosi on melko tahmea ainakin ihmissuhteiden puolesta. Rakkautta etsivät Neitsyet suutelevat nyt melko monta sammakkoa, ennen kuin se oikea kävelee vastaan. Järkevä Neitsyt voi kokea, että kaikki hänen läheisensä ovat tulleet hulluiksi, eikä kenenkään kanssa tule mistään mitään. Neitsyt ei ymmärrä tunteiden sumentamaa järkeä. Onneksi hän on sentään yksin maailmaa pyörittämässä, mutta raskaaksihan tuo käy pidemmän päälle.

Vaaka 23.9. - 23.10.
Syyskuisilla Vaaoilla vuosi muodostuu jossain määrin kivireen vetämiseksi. Eniten harmaita hiuksia aiheuttavat koti, asuminen ja perheasiat. Onko Vaaka kahden asunnon loukussa vai tulehtuvatko välit omiin sukulaisiin? Aika näyttää, miten asia on. On myös mahdollista, että Vaaka joutuu ottamaan aiempaa enemmän vastuuta jostain läheisestään. Ehkä syynä on sairastelu tai muu vaikea elämäntilanne. Yksityisasiat voivat heijastua jossain määrin työelämän puolellekin, mutta pääsääntöisesti Vaaka hoitaa julkiset tehtävänsä asiallisesti.

Romanttisissa suhteissa, ystävyydessä ja liikesuhteissa on kuitenkin mielenkiintoinen vaihe, joka alkaa kesäkuulla ja jatkuu marraskuulle asti. Syyskuisten Vaakojen ihmissuhteet ovat ehkä lokakuisia mutkattomampia ja harmonisempia. Uusia rakkaita ei välttämättä ole näköpiirissä, mutta suhde luottohenkilöihin voi hyvinkin vahvistua tänä aikana. Lokakuisten Vaakojen ihmissuhteet vaativat uudelleenarviointia ja kesä ja syksy voivat olla osin kriittisiäkin joissain suhteissa. Jos ympyröihin palaa vielä menneisyyden rakastettuja, niin kyllä tässä saatetaan tulella leikkiä. 17.10. jälkeen syntyneiden Vaakojen ihmissuhteet ovat vielä jopa edellä mainittuja poukkoilevampia. Rakkauden takia Vaaka tekee elämäänsä isojakin muutoksia. Toivottavasti siltoja ei kuitenkaan tarvitse polttaa takanaan.

11.-16.9. syntyneet Vaa’at saavat hekin osansa asumiseen ja perheeseen liittyvistä muutoksista. Ehkä tiedossa on remontti, asuntolainan otto tai perheenlisäys. Jotkut joutuvat kokemaan tänä aikana surullisia menetyksiäkin. Kriisit ovat tavallisia.

Skorpioni 23.10. - 23. 11.
Lokakuussa syntynyt Skorpioni on vuonna 2018 työteliäs ja kurinalainen ja saattaa innostua jonkinlaisesta kuntokuuristakin. Jos näin käy, hän jaksaa painaa niin kauan, kunnes tulokset ovat toivottuja. Keväästä alkaen aivan merkin alussa syntyneet Skorpionit saavat tuntea muutosten tuulten leyhähdyksen. Ihmissuhteissa alkaa tapahtua. Sinkku voi rakastua ensisilmäyksellä, vakiintunut pari eroaa tai muuttaa radikaalisti olosuhteitaan ja joku lähtee vain jonnekin kauas tapaamaan ystäviään. Siinä samalla pääsee katsomaan maailmaa. Yleensäkin elämään ilmestyy uusia ihmisiä, mutta ovi käy molempiin suuntiin. Osa ystävistä ja tuttavista lähtee etsimään omaa onneaan jostain muualta. Lokakuussa Skorpionin elämään saattaa palata tuttuja hyvinkin kaukaisesta menneisyydestä.

3.-10.11. syntyneet Skorpionit ovat vuonna 2018 henkeviä ja luovia ja he voivat löytää elämäänsä mission, jota haluavat viedä eteenpäin. Jotkut päätyvät takaisin koulun penkille, toiset löytävät itsensä opettajan pallilta. Jotkut aktivoituvat esimerkiksi seuratoiminnassa ja löytävät itsensä valmentajan tehtävistä. 8.-15.11. syntyneet Skorpionit miettivät taloutta, sijoittamista ja historiaa. Tässä on todella hyvä tilaisuus pistää raha poikimaan. Filosofisempi Skorpioni penkoo sielunsa syvyyksiä ja kysyy elämän suuria kysymyksiä. Onnistuessaan hän on lähes tulkoon valaistunut. 15.1. jälkeen syntyneet Skorpionit elävät hekin mahdollisuuksien kautta elokuusta marraskuuhun. Kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa!

Rakkauden kannalta suosiollinen aika alkaa syyskuussa ja jatkuu harvinaisen pitkään, aina tammikuulle 2019 asti. Osa Skorpioneista joutuu kuitenkin arvioimaan läheiset ihmissuhteensa uudelleen ja raha-asiatkin voivat vaatia tänä aikana tavallista tarkempaa syyniä. Vuoden pimennykset voivat koskettaa myös Skorpioneja. Kohtalokkaita käänteitä on odotettavissa erityisesti tammi-helmikuussa ja uudestaan heinä-elokuussa.

Jousimies 23.11. - 23.12
Jousimiesten hankalat vuodet alkavat olla lusittuna ja tänä vuonna alkaa selkeästi tasaisempi jakso. Puhtia on mukavasti alkuvuodesta niin töihin kuin harrastuksiinkin, mutta sitten into laantuu. Marraskuisten Jousimiesten vuosi 2018 saattaa olla jopa tylsähkö aina loppusyksyyn asti, jolloin alkavatkin oikein hyvät ajat. Loppusyksyyn mahtuu tosin erilaisia kommelluksia ja sekaannuksiakin, mutta hyvällä huumorilla niistäkin selvitään. Loppuvuodesta Jousimiehen elämään tipahtelee joka tapauksia hienoja tilaisuuksia, joihin hän voi tarttua tai olla tarttumatta. Silmissä siintävät kaukomaat, uudet opinnot tai vaikkapa yhteiskunnalliset tehtävät. Jousimies haluaa tehdä omalla panoksellaan maailmasta paremman paikan.

3.-10.12. syntyneet Jousimiehet ovat tänä vuonna ongelmissa asumiseen ja perheeseen liittyvissä asioissa. Perheenjäsen voi aiheuttaa melkoisesti huolta, eikä mikään apu tunnu tehoavan. Jousimies ei ole luontaisesti mikään hoivaajatyyppi, mutta tänä vuonna tämäkin risti voi hänen kohdalleen langeta. Mitä asumiseen tulee, niin vesivahingot ovat mahdollisia. Jos Jousimies tekee asuntokaupat, niin näihin voi sisältyä kaikenlaisia epäselvyyksiä.

16.12 jälkeen syntyneiden Jousimiesten alkuvuosi on dynaaminen ja siinä on paljon vaihtelua, mutta toukokuun jälkeen elämä rauhoittuu arkisiin uomiinsa.

Kauris 23.12. - 21.1.
Saturnus saapui Kauriiseen joulun alla ja opettaa vastuuta, työtä ja jaksamisen rajoja seuraavan vuoden ajan joulukuussa syntyneille Kauriille. Kauris ei yleensä mikään edesvastuuton hulttio olekaan, mutta jos sattuu olemaan, niin Saturnus on hänelle erityisen ankara. Nyt niitetään armotta sitä, mitä on kylvetty. Edesvastuuttoman tapaukset saattavat saada ovellensa poliisin, tai hän joutuu byrokratian koneiston ahdistelemaksi. Esimerkillinen Kauris taas voi saada palkankorotuksen, perustaa oman yrityksen ja pitää huolta terveydestään. Vanhempana hän on yleensä hieman etäinen mutta vastuuntuntoinen. Jos Kauris on haalinut itselleen liikaa töitä ja vastuita, niin hänkin joutuu tunnustamaan sen tosiasian, että ei taivu kaikkeen. Kauriskin on vain yksi ihminen, jonka ei kannata tehdä 10 hengen hommia. Jotkut Kauriit kärsivät tänä vuonna rutisevista nivelistä ja hammassärystä, ehkä myös tulehdustaudeista.

Keväästä lähtien joulun tienoilla syntyneet Kauriit ovat hyvässä vireessä ja innostuvat ehkä uudesta harrastuksestakin. 1.-8.1. syntyneet Kauriit löytävät itsestään nyt mystisemmän puolen, joka kanavoituu esimerkiksi taiteeseen, opetukseen tai sosiaalisiin tehtäviin. Intuitio on nyt rikas lähde, josta on hyvä ammentaa monellekin eri elämänalueelle. 8.-13.1. syntyneet Kauriit ovat suurten elämänmuutosten kourissa, mutta tänä vuonna vaikeatkin tilanteet tuntuvat kääntyvän parhain päin. Onnettomuudessa on hyvinkin paljon onnea aina syksyyn asti. Heinäkuun auringonpimennyskin voi tuoda elämään yllätyskäänteitä.

14.1. jälkeen syntyneet Kauriit ovat tänä vuonna useimmiten muuttopuuhissa. Milloin vaihtuu katto pään päältä itseltä, milloin perheenjäseneltä. Perhesuhteissa voi olla muutoinkin muutoksia. Kesällä Kauris voi olla jossain määrin stressaantunut, mikä näkyy kiukutteluna, impulsiivisuutena ja välillä saamattomuutenakin. Tämä on kuitenkin ohimenevää.

Suosiollisin aika rakkaudelle on heti tammikuussa. Mikäli oma rakas on hakusessa, niin kannattaa pitää silmät auki uudenvuoden tai loppiaisen juhlissa!

Vesimies 21.1. 20.2.
Alkuvuosi on yleensä ottaen tammikuussa syntyneille Vesimiehille rauhallinen. Tammi-helmikuun pimennykset voi tuoda elämään toki kohtalonomaisiakin käänteitä tai sitten vain muutaman vetelämmän päivän. Keväästä alkaen aivan merkkinsä alussa syntyneet Vesimiehet kokevat painetta pistää elämänsä uusiksi ja uudistukset alkavat asumispuolelta. Vuoteen voi mahtua useampikin muutto, mikäli olosuhteet näin vaativat. Energiatasot ovat korkealla aina toukokuusta lähtien, mutta kesällä paineita tuntuu olevan liikaakin, ja Vesimiehestä tulee arvaamaton. Välillä hän toimii hätiköidysti ja välillä seisoo tumput suorassa, kun pitäisi tehdä jotakin. Vesimiehelle sattuu ja tapahtuu, eivätkä kolhut tai katkenneet jäsenetkään ole mahdottomia. Marraskuusta lähtien Vesimies keskittää huomionsa opintoihin, matkusteluun tai vaikkapa pikkujoulujen viettoon.

Helmikuussa syntyneet Vesimiehet voivat innostua nyt mystiikasta, tantraseksistä tai vaikkapa sijoittamisesta, mutta innostus jää yleensä lyhytaikaiseksi. Vesimies tekee hienoja suunnitelmia, jotka eivät ole aina sopusoinnussa realiteettien kanssa. 12.2. jälkeen syntyneet Vesimiehet saavat asiansa lutviutumaan helposti ja nauttivat melkoisista vapauksistakin – tosin heidänkin vauhti hiipuu hieman kevääseen mennessä.

Rakkaus ja ystävyys kukoistavat tammi-helmikuussa. Ehkäpä tänä aikana on hieman arpaonneakin. Vuoden pimennyksistä neljä koskettaa vahvasti Vesimiestä. Kohtalokkaita käänteitä on siis tiedossa heti alkuvuodesta ja uudelleen heinä-elokuussa.

Kalat 20.2.- 21.3.
Helmikuussa syntyneet Kalat ovat tänä vuonna hyvässä työvireessä. Ahkeruuden perikuvat voivat edetä urallaankin mukavasti, mikä näkyy positiivisesti tilipussissakin. Elämä ei ole tanssia eikä laulua, paitsi jos tämä kuuluu Kalojen työnkuvaan. Tällöin Kalat laulaakin kurkkunsa kipeäksi.

Laulua, tanssia ja muiden hoivaamista on sen sijaan tiedossa 1.-8.3. syntyneille Kaloille. Vaikka tämä on Kalalle hyvää aikaa toteuttaa kutsumustaan, niin tiettävästi kaikki eivät ole kokeneet Neptunuksen hallitsemaa aikaa kovin positiivisena. Kalakin voi olla tänä aikana eksyksissä ja kärsiä kaikenlaisista epämääräisistä sairauksista. Onneksi muut planeetat siivittävät Kalojen suunnitelmia eteenpäin ja omat visiot tulevaisuuden suunnitelmista pysyvät varsin kirkkaina. Mystinen Kalat luottaa tänä aikana vahvasti intuitioonsa ja johdatukseen. 7.-12.3. syntyneet Kalat voivat tänä vuonna olla hyvinkin onnekkaita raha-asioissa. Mitään onnenkantamoisia ei ole välttämättä luvassa, mutta sopivalla riskinotolla ja kartutetulla tiedolla Kalat voi tehdä hyviä investointeja, jotka pidemmän päälle tuottavat hänelle sievoisen voiton. 12.3. jälkeen syntynyt Kalat nauttii eniten keväästä ja loppusyksystä, jolloin hänen suunnitelmansa tuntuvat etenevän ilman suurempia takaiskuja.

Kalojen rakkauselämä kukoistaa erityisesti helmi-maaliskuussa.

 «TULOSTA TEKSTI
  | pages powered and designed by aboanet