KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

MILTÄ NÄYTTÄÄ VUOSI 2018 ASTROLOGISESTI?

YLEISTÄ

Vuosi 2019

Joulukuun yleisnäkymä
Joulukuussa eletään pimeää, mutta juhlavaa Jousimiehen aikaa talvipäivänseisaukseen - 22.12. klo 06:19 - asti. Tällä kellonlyömällä Aurinko siirtyy Kauriiseen seuraavan kuukauden ajaksi.

Joulukuussa on muitakin mainittavampia planeettatapahtumia. Jupiter siirtyy 2.12. Kauriiseen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että seuraavan vuoden aikana Kauriilla on hyvin tapahtumarikas vuosi, koska merkissä on myös muita pitkäaikaisesti vaikuttavia planeettoja. Jupiter on mahdollisuuksien ja onnekkuudenkin planeetta ja Kauriit saavat seuraavan vuoden aikana nauttia sen runsaista antimista.

Joulukuun lopulla Saturnuksen ja Pluton yhtymä alkaa tarkentua Kauriin 21-22. asteissa. Kuvio on hyvin yhteiskunnallinen ja liittyy vahvasti talousasioihin. Ehkä vuoden loppuun ja seuraavan vuoden alkuun ajoittuu lakkosuma ja palkkaneuvotteluja tai sitten tiedossa on suurempia yrityskauppoja ja vallanvaihtoa yhteiskunnan huippupaikoilla. Tapaninpäivälle osuu myös auringonpimennys 4 astetta Kauriiseen. Pimennyspäivänä Jupiterkin on melko tarkassa yhtymässä pimennykseen, joten joulukuun Kauriit saavat varautua mielenkiintoisiin ja onnekkaisiinkin käänteisiin vuoden lopussa.

Aurinkomerkit vuositasolla

Oinas 21.3. - 21.4.
Tänä vuonna yllättävä Uranus jättää Oinaan, mutta haavoittunut parantaja Chiron saapuu samaiseen merkkiin. Tammi-helmikuussa merkkinsä lopussa syntyneet Oinaat voivatkin tehdä irtiottoja tai heidän elämänsä muuttuu kertaheitolla, mutta tämän jälkeen elämä asettuu uusiin uomiinsa. Helmikuun puolivälissä loppupään Oinaat voivat olla suorastaan onnettomuusalttiita, joten kannattaa olla varovainen siellä ulkona! Kevätpäiväntasauksen jälkeen syntyneet Oinaat sen sijaan saavat oman osansa kivuliaista kokemuksista, jotka liittyvät lähinnä terveysongelmiin ja tunnepuolen pettymyksiin. Paranemiskokemukset kuuluvat kuitenkin myös ajan teemoihin ja tässä tapauksessa paraneminen tuo mukanaan myös oppimista ja henkistä kasvua.

Huhtikuun puolella syntyneet Oinaat ovat melko stressaantuneita töidensä takia, mutta tänä vuonna tehtävät eivät tunnu kuitenkaan ylivoimaisilta. Oinas osaa tehdä suunnitelmia ja varasuunnitelmia sen varalta, että hommat eivät etene kuin käsikirjoituksessa. Luovimista, improvisointia, kärsivällisyyttä ja uuden opetteluakin vaaditaan, jotta työn alla olevat projektit valmistuisivat. 10-15.4. syntyneet Oinaat voivat olla mukana suuren luokan projekteissa, joissa liikkuvat isot rahat isolla riskillä. Kaikille ei välttämättä hyvin käy, mutta jos käy, voitot ovat ruhtinaallisia.

Patterit ovat Oinailla täynnä heti alkuvuodesta, joten tarmoa riittää vaikkapa pitkiin hiihtolenkkeihin ja ankariin kuntosalitreeneihin. Täyteen ahdettu kalenteri ei tunnu missään Oinaan vain painaessa eteenpäin. Paras puhti on kuitenkin jo mennyttä helmikuun puolivälissä. Rakkauden liekit leimuavat korkeina erityisesti huhti-toukokuussa.

Härkä 21.4. - 22.5.
Huhtikuun Härille koittavat mielenkiintoiset ajat, kun Uranus saapuu jälleen tähän merkkiin. Uranus on luonteeltaan sähäkkä ja yllättävä ja sen tyypillisimpiä vaikutuksia ovat muutot, erot, äkkirakastumiset, yllätysraskaudet ja työpaikkojen vaihdot. Usein kaikki nämä asiat eskaloituvat noin vuoden sisään. Runsas matkustelu kuuluu myös kuvioon. Jotkut Härät löytävät itsestään Pelle Pelottoman ja kehittelevät käytännön ongelmiin uusia ratkaisuja. Yllättävän vaikutuksensa takia myös muita, täysin arvaamattomia seurauksia voi olla, mutta sen tietää vasta jälkikäteen.

Toukokuun kahden ensimmäisen viikon aikana syntyneet Härät ovat vahvassa työvireessä vuonna 2019. Parhaiten he toimivat nyt ryhmässä, jossa kaikki puhaltavat yhteiseen hiileen. Näin ollen jopa isot ja resursseja vaativat projektit hoituvat yllättävän tehokkaasti, kun kaikki osapuolet tietävät hoitavat asianmukaisesti oman tonttinsa. Härkä antaa vuoden työprojekteihin vahvan luovan panoksen, ja monet hänen ideoistaan konkretisoituvat tänä aikana. Tehokkaimmillaan Härkä on helmi-maaliskuussa, jolloin hän saattaa innostua jopa uusista urheilulajeista. Rakkaus ja ystävyys kukoistavat erityisesti huhtikuussa.

Kaksoset 22.5. - 22.6.
Toukokuussa syntyneiden Kaksosten vuosi muodostuu melko rauhalliseksi. Suurimmat mahdollisuudet tulivat vastaan edellisen vuoden puolella ja näiden eväiden kanssa jatketaan tänä vuonna. Kesäkuisten Kaksosten elämään mahtuu kuitenkin kaikenlaista. Rakkaudessa voi olla onnea, ellei sitten rakkauden kohde on saavuttamaton henkilö. Kohtaamiset ovat lyhyitä ja kauniita, mutta sitten on taas hyvästien aika. Ystävyydessä ja liike-elämässä Kaksoset solmivat mielenkiintoisia tuttavuuksia, jotka avartavat Kaksostakin avartamaan niin tietoisuuttaan kuin reviiriään monessakin mielessä. Yhteistyö sopivan parivaljakon kanssa on ehdottomasti palkitsevaa tänä vuonna.

4.-11.6. syntyneiden Kaksosten työelämässä on melko epäselvä ja turhauttava jakso, joka saa Kaksosen miettimään uransa mielekkyyttä. Joskus työn sisältö on kuitenkin Kaksoselle sopiva, mutta työpaikan olosuhteet eivät ole. Jotkut Kaksoset saattavat lähteä suorastaan käräjöimään, mikäli tarve on, mutta suurin osa liukenee vain paikalta ja lähtee etsimään parempaa paikkaa jostain muualta. Voimia suuren luokan yhteenottoihin ei välttämättä ole. Uraansa aloittelevat Kaksoset lipuvat työpaikasta toiseen ja miettivät siinä sivussa, mitä heistä oikein isona tuleekaan.

Maalis-huhtikuussa Kaksoset ovat tarmokkaimmillaan ja rakkaus kukoistaa erityisesti kesäkuussa.

Rapu 22.6. - 22.7.
Rapujen ihmissuhteet muodostuvat mielenkiintoisiksi vuonna 2019. Rakkautta etsivä Rapu voi tavata mielenkiintoisia tuttavuuksia suorastaan kohtalonomaisella tavalla. Osa suhteista muodostuu kuitenkin vaikeiksi ja myrskyisiksi. Kesäkuun puolella syntyneet Ravut ovat ehkä joukon onnekkaimpia – vuoden jälkimmäisellä puoliskolla tuoreet suhteet etenevät varsin rivakasti vaiheesta toiseen. 3.-14.7. syntyneet Ravut eivät muodosta uusia suhteita kovinkaan herkästi, mutta nyt käydään neuvotteluja siitä, onko vanha suhde jotenkin parannettavissa. Jos on, niin sitoutuminen on entistä lujempaa. Tämän haarukan Ravut ovat tosin myös eroalttiita, huojuvalle perustalle rakennetut suhteet eivät vain kestä koettelemuksia. Aina suhteet eivät ole romanttisia, vaan samanlainen kehityskaava on nähtävissä esimerkiksi ystävyydessä tai liikesuhteissa. Työelämässä nämä Ravut voivat solmia merkittäviä sopimuksia. 12.-17.7. syntyneet Ravut voivat käydä ihmissuhteissaan lävitse hurjiakin kuvioita, jolloin koko elämä muuttuu radikaalisti. Liikesuhteissa liikkuvat isot rahat.

Työtehot ovat parhaimmillaan touko-kesäkuussa, juuri sopivasti ennen kesälomia. Monet aktivoituvat kevään tullen myös liikunnallisessa mielessä ja Ravut täyttävät niin lenkkipolut kuin kuntosalitkin.

Leijona 22.7. - 23.8.
Heinäkuussa syntyneiden Leijonien uralla koittaa melko tuuliset ajat. Työpaikan vaihto on mahdollisesti ajankohtainen asia, ja tämä voi samalla edellyttää muuttoakin. Jotkut Leijonat ovat tänä aikana myös edistyksellisiä ja kekseliäitä ja kehittäisivät mielellään nykyisen työpaikan käytäntöjä uusille urille. Leijona kohtaa kuitenkin tässä tapauksessa helposti muutosvastarintaa, eivätkä kehitysehdotukset etene kuin unelmissa.

Elokuun Leijonat saavat nauttia melko mukavasta vuodesta, johon mahtuu sopivasti rakkautta, rikkautta, elämyksiä ja iloa. Monet Leijonat lähtevät opiskelemaan, liittyvät teatteriseurueeseen tai perustavat oman bändin tänä aikana. Opettajina toimivat Leijonat nauttivat oppilaiden keskuudessa suurta suosiota – he kun osaavat dramatisoida opettamansa asiat mielenkiintoiseksi kertomukseksi.

Leijonat matkustavat vuonna 2019 kohtuullisesti joko huvikseen tai sitten työn tai harrastusten puolesta.

Tähtitaivaalla on vahva leijonapainotus heinä-elokuussa. Näin ollen Leijona ei juuri rannoilla makoile, vaan hän on keskeinen henkilö Suomen suven kesätapahtumissa. Rakkaudessakin sattuu ja tapahtuu tänä aikana. Leijonaa ei vuonna 2019 paljon ahdista ja se on mukavaa se.

Neitsyt 23.8. - 23.9.
Elokuussa syntyneet Neitsyet elävät vuonna 2019 vauhdikasta vaihdetta. Elämässä on sykettä, vaihtelua, uudistuksia ja tulevaisuus näyttää toiveikkaalta. Monet Neitsyet matkustelevat nyt harvinaisen paljon ja kohteet saattavat olla hyvinkin kaukaisia. Kaikki uusi ja erikoinen viehättää, ja Neitsyt voi löytää itsensä opiskelemasta vaikkapa astrologiaa tai kiinan kieltä. Jotkut Neitsyet ovat suorastaan kekseliäitä, he kehittävät uusia ratkaisuja käytännön ongelmiin. Ihmissuhderintamallakin on eräillä vilskettä. Neitsyt kokeilee nyt mielellään tavallisuudesta poikkeavia parisuhdemalleja. Menestys näissä kokeiluissa on vaihtelevaa. 6.-13.9. syntyneet Neitsyet voivat löytää itsensä mitä kummallisemmista ihmissuhdesotk

Syyskuun puolella syntyneet Neitsyet ovat vahvassa työvireessä. Projektit hoituvat täsmällisesti ja huolellisesti aivan Neitsyelle tyypilliseen tapaan. Samaan aikaan Neitsyt suunnitellee myös perheen yhteistä laatuaikaa tai harkitsee muuttamista, mutta tässä kohti velvollisuudet ja suunnitelmat eivät käy aivan yksiin. Hienot suunnitelmat jäävät useimmiten suunnitelma-asteelle, ellei sitten Neitsyt saa niille vetoapua kotopuolesta.

Elo-syyskuussa tähtitaivaalla on vahva neitsytpainotus. Tällöin tämän merkin luontaisimmat ominaisuudet ovat valttia niin töissä, harrastuksissa kuin rakkauselämässäkin. Ilma voi tosin täyttyä valitusvirsistä, mutta paljon Neitsyt saa aikaiseksi, kun vaan käärii hihat ja ryhtyy toimeen.

Vaaka 23.9. - 23.10.
Merkkinsä lopussa syntyneet Vaa’at tekevät alkuvuodesta suuria päätöksiä ihmissuhteissaan, mutta helmikuun jälkeen elämä asettuu jo tasaisempiin uomiin. Syyskuun Vaa’at joutuvat taas kipeidenkin kokemuksien äärelle, kun mahdollisesti kumppani sairastuu tai läheinen ihmissuhde repii auki menneisyyden haavoja. Jotkut Vaa’at (ja ehkä heidän kumppaninsa) selvittelevät traumojaan terapeutin vastaanotolla.

Lokakuussa syntyneet Vaa’at ottavat pieniä riskejä raha-asioissa, joissa menestyvät varsin hyvin. Kaupallisella alalla työskentelevät Vaa’at ovat todellisia myyntitykkejä tänä vuonna, eivätkä työnantajat heistä hevin luovu. Tiedonjanokin yllättää, joten Vaa’at lukevat paljon joko huvikseen tai lähtevät ihan virallisesti koulun penkille opiskelemaan uutta alaa. Luovimmat tyypit saattavat ahkeroida oman blogin tai kirjan parissa. Perheen tai asumisen suhteen on kuitenkin omat ongelmansa. Sinkkuvaa’at kärsivät yksinäisyydestä ja vakiintuneemmatkin parit elävät hieman ankeaa vaihetta, etenkin jos jälkikasvu tai omat vanhemmat vaativat suhteettoman paljon huomiota. Asuntokauppoja tekevät Vaa’at joutuvat odottelemaan kauppoja verrattain kauan ja myynnin edistämiseksi Vaaka joutuu tekemään pientä remonttia, joka ei tietenkään ilmaista ole.

Syys-lokakuussa tähtitaivas hellii Vaakoja ja jaksoon voi mahtua monia sosiaalisia tilaisuuksia, joissa Vaa’at ovat elementissään. Tänä aikana solmitut suhteet tuottavat iloa vielä pitkään töissä ja harrastuksissa ja voipa syksy tuoda tullessaan pienen romanssinkin.

Skorpioni 23.10. - 23. 11.
Skorpionien mahdollisuuksien kausi on nyt takana ja seuraava vuosi mennään pitkälti niillä eväillä, mitä edellinen vuosi tuo mukanaan. Tylsäksi tämä vuosi ei kuitenkaan muodostu. Härkään siirtyvä Uranus tuo lokakuussa syntyneen Skorpionin ihmissuhderintamalle uusia tuulia. Sinkun elämään putkahtelee mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia ja lempi leimahtaa tuon tuostakin. Toisinaan suhteet jäävät kuitenkin lyhyiksi, ne loppuvat yhtä nopeasti kuin alkoivatkin. Vakiintunut Skorpioni löytää uusia ystäviä kaukomailta tai hieman erikoisemmista harrastuspiireistä ja töissäkin on mahdollista solmia nyt kansainvälisiä suhteita, jotka poikivat jatkossa tuottavaa yhteistyötä.

Marraskuussa syntyneet Skorpionit ovat ideoiden runsaudensarvia, eivätkä ideat jää millään muotoa ilmaan leijumaan – niistä tehdään totta ennemmin tai myöhemmin. Myös talousasioissa Skorpionin vaistot ovat kohdillaan: he haistavat hyvän sijoituksen tai kaupan jo kaukaa. Työt siis sujuvat tänä vuonna varsin mallikkaasti. 12.-17.11. syntyneet Skorpionit voivat ryhtyä suuremman luokan investointeihin, joita työstetään pitkälti parin seuraavan vuoden puolelle. Tarmoa Skorpionilla riittää silloinkin, kun muut jo hyytyvät kaamoksen kourissa. Loppuvuosi on siis niin tuotteliaisuuden kuin rakkauselämänkin kannalta hyvää aikaa.

Jousimies 23.11. - 22.12
Joulukuussa syntyneet Jousimiehet ovat tänä vuonna onnettaren suosikkeja. Pää on täynnä ideoita, luovuus kukoistaa ja rahat polttelevat taskussa, kun Jousimies keksii aina uusia kulutus- ja sijoituskohteita. 6.- 12.12. syntyneet Jousimiehet saattavat olla suorastaan vauhtisokeita, kun elämän huuma vie heidät mennessään. Näin ollen he tekevät paljon virhearviointeja, joita saavat ehkä katua myöhemmin. Pahimmat töppäykset tulevat asumisasioissa. Muutoin joulukuun Jousimiehet tekevät suunnitelmistaan totta melko vaivattoman oloisesti. He aloittavat opiskelut, matkustelevat, perustavat bändin, liittyvät jääkiekkojoukkueeseen, ottavat kantaa yhteiskunnallisiin asioihin tai löytävät itselleen unelmiensa työpaikan. Ehkäpä heillä on jopa arpaonnea tänä vuonna! Rakkautta etsiville Jousimiehille tammikuu ja marraskuu ovat parasta aikaa, joskin merkissä vaeltava Jupiter avustaa tässäkin asiassa koko vuoden.

Jousimiesten vuotta leimaa reviirin laajentaminen ja uuden oppiminen. Päivittäiset rutiinit ja työt hoituvat kyllä siinä sivussa, mutta Jousimiehet kyllästyvät helposti samanlaisena toistuviin tehtäviin ja delegoivat niitä aina tilaisuuden tullen joillekin muille. Jousimies ei siis ole tänä vuonna ahkeruuden tai vastuuntuntoisuuden ruumiillistuma, paitsi jos hän on löytänyt kutsumuksensa.

Kauris 22.12. - 21.1.
Kauriin merkkiin osuu vuonna 2019 runsaasti mielenkiintoisia planeettakulmia. Vuoden pimennykset koskettavat Kauriita mitä suurimmassa määrin. Niinpä elämään voi mahtua kohtalonomaisiakin käänteitä. Joulukuun Kauriit uudistavat elämäänsä ja tekevät uusia aluevaltauksia varsin rohkeasti. Ehkä nyt on lopultakin aika perustaa se oma yritys! Sinkkukauriiden rakkauselämässä puhaltavat uudet tuulet ja vuosi voi tuoda tullessaan useammankin mielenkiintoisen kumppanikandidaatin, joista joku ehkä valikoituu rinnalle pidemmäksi aikaa. Oma tai perheenjäsenen terveys voi sen sijaan aiheuttaa huolta ja tämä vaatii tietysti oman huomionsa. Aivan vuoden lopulla joulukuun Kauriilla alkaa todellinen mahdollisuuksien kausi, jolloin Kauriskin saattaa kokea itsensä Hannu Hanheksi. Yleensähän hän tuntee olevansa pikemminkin Aku Ankka.

Tammikuun Kauriit ovat tänä vuonna melko pessimistisiä ristinkantajia, mikä on tietysti tälle merkille melko normaalia. Velvollisuudet, rajoitukset ja taakat tuntuvat ehkä normaalia raskaammilta kantaa, mutta toisaalta moni Kauris ymmärtää, missä raja kulkee ja luopuu muutamasta kivestä kivireessään. Organisointitaitoisena merkkinä Kauris myös hoitaa ne asiat, jotka on hoidettavissa. Saattaapa moni Kauris edetä tänä aikana myös urallaan varsin näkyviin asemiin. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että hän on jo todistanut ammattitaitonsa ja sitoutumisensa työhön. Hulttioille ei johtopaikkoja satele, he saavat asioida lähinnä virkavallan ja verottajan kanssa.

4.-11.1. syntyneet Kauriit ovat tänä vuonna varsin luovia, ja järkevyydellä he saavat ideansa myös maailmalle hyvällä hintalapulla varustettuna. 11.-15.1. syntyneet Kauriit elävät suurten mullistusten aikaa ja joillakin menee erittäin hyvin ja toisilla erittäin huonosti. Tammi-helmikuussa 18.-20.1 syntyneet Kauriit löytyvät todennäköisesti muuttopuuhista, mutta tämän jälkeen elämä rauhoittuu joksikin aikaa. Rakkauselämässä on helmikuussa mukava vaihe muillakin kuin joulukuun Kauriilla

Vesimies 21.1. 20.2.
Tammikuussa syntyneiden Vesimiesten elämässä puhaltavat muutosten tuulet. Ehkä on aika muuttaa tai tehdä jotakin aivan tavatonta: perustaa perhe! Vesimies ei periaatteessa pidä ajatuksena tällaista sitoutumista vaativista asioista, mutta sopivan ihmisen tullessa vastaan saattaa muuttaa mielensä tuossa tuokiossa. Jotkut Vesimiehet löytävät itsestään sijoittajan ja pistävät rahansa vaikkapa kiinteistöihin, metsään tai kaivososakkeisiin. Vesimiehissä on paljon keksijöitä ja heidän päästään voi pulpahtaa luonnonvaroihin liittyviä uusia ideoita.

Helmikuun Vesimiesten elämä on tänä vuonna melko rauhallista. Tylsyys ei kuitenkaan pääse uhkaamaan, vaan Vesimies pystyy toteuttamaan aika vapaasti niin töissä, harrastuksissa ja jopa ihmissuhteissa. Hyvien ystävien, harrastuspiirien ja yhdistysten merkitys korostuu tänä vuonna ja saattaapa jokunen Vesimies asettua eduskuntavaaleissakin ehdokkaaksi. Vesimiesten rakkauselämässä ei tammikuisia lukuun ottamatta ole kovinkaan mullistavia aikoja tiedossa. Vakiintuneet parit ja ystävät nauttivat toistensa seurasta erityisesti maaliskuussa.

Kalat 20.2.- 21.3.
Helmikuun Kalat käyvät lävitse tänä vuonna joukon suunniteltuja muutoksia, jotka parantavat heidän elämänlaatuaan mukavasti. Jotkut lähtevät opiskelemaan, toiset matkustelevat paljon ja kolmannet toteuttavat nyt vain pitkään hautuneet haaveensa.

4.-10.3. syntyneet Kalat toteuttavat tänä aikana kutsumustaan tai ainakin etsivät johtotähteään. Joillekin rakkauden löytäminen on elämää suurempi missio, toinen haluaa tietää elämäntehtävänsä. Kaikkien toiveet eivät täyty, vaan elämä voi muodostua sekavaksi ja väsyttäväksi usvaksi. Kalojen omat haaveet eivät aina mene yksiin esimerkiksi työpaikan suunnitelmien kanssa ja Kalat joutuukin luovimaan melkoisesti saadakseen hommansa hoidettua. Onneksi järkevä ja organisointitaitoinen Saturnus tukee nyt Kalojen tavoitteita, eivätkä unelmat jää vain ilmaan roikkumaan. 10.-15.3. syntyneet Kalat voivat ryhtyä suuren luokan projekteihin varsin hyvällä menestyksellä. Onnistuminen vaatii tietysti paljon työtä, resursseja, sitkeyttä ja intohimoa, ilmaisia onnenkantamoisia ei kannata odottaa.

Romanttisin vaihe sijoittuu tänä vuonna maalis-huhtikuulle. Tosin rakkauselämässä tapahtuu muutenkin, vuoden kuviot sekoittavat helposti ihmissuhdepakkaa. Jotkut Kalat voivat löytää itsensä mitä kummallisemmista ihmissuhdesotkuista, joita selvitellään vielä pitkään eteenpäin.

 «TULOSTA TEKSTI
  | pages powered and designed by aboanet