KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

MILTÄ NÄYTTÄÄ VUOSI 2014 ASTROLOGISESTI?

YLEISTÄ

Vuosi 2014

Joulukuun yleisnäkymä
Joulukuussa eletään reippaan Jousimiehen ajassa talvipäivänseisaukseen asti, jonka jälkeen aletaankin hiljentyä joulun viettoon. Aurinko siirtyy Kauriiseen tänä vuonna 22.12 klo 01:03.

Joulukuulle osuu kaksi suurempaa planeettatapahtumaa. Ensinnäkin Pluto ja Uranus tarkentuvat 15.12. keskinäiseen neliöön toiseksi viimeistä kertaa. Viimeinen ohitus tapahtuu maaliskuussa 2015. Skorpionissa viimeiset pari vuotta liikkunut Saturnus siirtyy jouluaaton aattona Jousimieheen. Tässä politiikkaa, uskontoja, kulttuuria, lakiasioita, korkeakouluja, matkustelua, pelureita ja kuljetusta kuvastavassa merkissä se vaeltaa ensi kesään asti, jonka jälkeen se palaa loppuvuodeksi takaisin Skorpioniin. Tämän jälkeen Saturnus pysyy Jousimiehessä vuoden 2017 loppuun asti.

Viimeksi Saturnus on liikkunut Jousimiehessä vuosina 1985-1988. Historiankirjoista löytyy tältä väliltä paljon viihde- ja urheilu-uutisia, mutta myös pari suurempaa onnettomuutta. Avaruussukkula Challenger räjähti kohta lähtönsä jälkeen 28.1. 1986 ja Tshernobylin ydinvoimala räjähti Ukrainassa 28.4. samana vuonna. Pörssikurssit nousivat kiivaasti tänä aikana romahtaakseen sitten vuoden 1987 lopulla. Maailmanpolitiikassa alkoi liennytyksen kausi. Saturnus viipyi Jousimiehessä myös vuosina 1956-1959. Tällöin nuorisokulttuurit alkoivat kukoistaa, Elvis Presley nousi supertähdeksi, mikropiiri keksittiin ja Sputnik laukaistiin avaruuteen ja Kuubassa tehtiin Fidel Castron johdolla vallankumous. Aika näyttää, toistaako historia itseään.

Aurinkomerkit vuositasolla

Oinas 21.3. - 21.4.
Oinaan alkuvuosi voi olla melkoista vuoristorataa. Useat planeetat pommittavat hänen merkkiään niin, että elämässä on pakko tehdä uudistuksia, halusi tai ei. Oinas joutuu kyseenalaistamaan niin omia ihmissuhteitaan, raha-asioitaan sekä toimintaansa ylipäänsä, koska muuten hän ajautuu kestämättömään tilanteeseen useammallakin elämänalueella. Erityisessä ristitulessa ovat n. 28.3.-7.4. syntyneet Oinaat, joille muutosten tuulet puhaltavat suorastaan myrskytuulen voimalla. Huhtikuu on kriittistä aikaa, jolloin elämä voi tuntua suoranaiselta hullunmyllyltä. Nyt noustaan hurjaa vauhtia joko menestyksen huipulle tai synkkiin syövereihin. Myös erilaiset odottamattomat tapahtumat voivat sekoittaa elämää melkoisesti. Rakkauselämässäkin kuljetaan keväällä hurmion huipun ja kirvelevien kyyneleiden välillä.

Maalis-Oinaat säästyvät alkuvuodesta suurimmilta myllerryksiltä ja he voivat toteuttaa itseään kaikessa rauhassa kuten parhaaksi näkevät. Heinäkuussa he saavat vielä nauttia varsin suosiollisista planeettakuvioista koko kesän ajan, jolloin monet viettävät lomaansa. Mikäpäs siinä on reissatessa, juhliessa tai vaikkapa opiskellessa, jos siltä tuntuu. Elämässä tuntuu olevan enemmän mahdollisuuksia kuin haasteita. Oinas saattaa saada loppuvuodesta suoranaisia neronleimauksia ja lähtee kehittelemään täysin uusia ideoita joko omaksi tai muiden iloksi. Huhtikuistenkin Oinaiden elämä harmonisoituu jossain määrin vuoden toisella puoliskolla. Loppuvuosi voi olla suorastaan tasapaksu erityisesti 12.4. jälkeen syntyneillä Oinailla.

Härkä 21.4. - 22.5.
Härän vuosi lähtee melko mukavasti käyntiin. Rakkauden planeetta Venus tekee pitkään hänen merkkiinsä suotuisaa kulmaa, ja vaikka Härkäkin joutuu kyseenalaistamaan arvojaan, ihmissuhteitaan ja raha-asioitaan, niin hän voi verestää nyt muistoja menneisyydestä pulpahtavien ihmisten kanssa. Vähän kuin tekisi aikamatkan lapsuuteen ja nuoruuteen ilman aikakonetta. Saattaapa Härkä löytää jopa uuden rakkauden ihmisestä, jonka on tuntenut metrin mittaisesta lähtien. Toukokuun alkupuolella syntyneet Härät voivat nyt suurehkojakin riskejä niin rakkaudessa, raha-asioissa kuin työssäänkin. Jos jokin hanke vaatii lainanottoa, niin hän ryhtyy siihen, mikäli uskoo taloutensa olevan riittävän vakaalla pohjalla. Voi tässä olla jotakin kriiseilyäkin, mutta pääsääntöisesti ajanjakso on voimannuttava. 8.5. jälkeen syntyneitä Härkiä painavat erilaiset sitoumukset ja vastuut, ehkä rajoituksetkin, mutta toisaalta velvollisuudentuntoinen tapaus voi saada hienoja työtarjouksia, mitkä edistävät hänen uraansa ja tietysti taloudellista hyvinvointiaankin huomattavasti, mitä Härkä osaa kyllä arvostaa. Nämä Härät saattavat tehdä myös ihmissuhteissaan tärkeitä päätöksiä: he voivat mennä naimisiin, perustaa perheen tai jättää huonon suhteen taakseen.

Kesällä huhtikuun puolella syntyneet Härät voivat kulkea ruusunpunaiset lasit silmillään siinä määrin, että pettyvät karvaasti myöhemmin, kun kaikki ei ollutkaan niin hienoa, miltä aluksi näytti. Mutta jos Härkä kykenee erottamaan jyvät akanoista, alkukesä on kuitenkin hänelle rakkauselämän kannalta vuoden parasta aikaa!

Kaksoset 22.5. - 22.6.
Tänä vuonna toiminnallinen Mars viipyy pitkään Vaa´assa ja tämä leimaa pitkälti myös Kaksosten elämää kesään asti. Kaksosten sosiaalinen elämä on varsin vilkasta, mutta hän joutuu jatkuvasti arvoimaan toimiaan ihmisten parissa. Myös hänen oikeustajuaan koetellaan nyt. Ehkä hän joutuu myös erotuomariksi muiden ihmisten riitoihin. Alkuvuonna on tärkeintä oppia olemaan viileän puolueeton ja ratkaisemaan asioita kohtuuden ja tasapuolisuuden nimissä. Tämä voi aiheuttaa joskus patoutuneita tilanteita, jos Kaksoset pistää oikeudenmukaisuuden lojaalisuuden edelle.

Juhannuksen jälkeen ja heinäkuussa touko-Kaksonen on melko lemmekkäissä tunnelmissa ja elämä tuntuu olevan vain shampanjaa ja vaahtokarkkeja. Kevyesti pirskahteleva ja huoleton Kaksonen voi aiheuttaa kateutta kanssaihmisissä, joista osa velloo häntä huomattavasti raskaammissa tunnelmissa.

Syksyllä n.2.-7.6. syntyneet Kaksoset elävät hyvinkin mielenkiintoisia aikoja. Joidenkin eteen tupsahtelee uusia mahdollisuuksia kuin sieniä sateella, toiset tekevät elämänmuutoksia näennäisen vaivattomasti ja kolmannet näyttävät olevan eläinradan hannuhanhia, joita onni potkii useammallakin elämänalueella. Vaikka lottovoittoa ei osuisikaan kohdalle, niin nämä Kaksoset saavat kuitenkin ideansa – ehkä suoranaiset keksintönsä - toteutettua hyvinkin helposti. Kannattaa siis takoa niin kauan kuin rauta on kuumaa!

Rapu 22.6. - 22.7.
Ravun vuosi 2014 on varsin yllättävä ja käänteitä täynnä. Toisaalta hän voi kokea olevansa onnekas ja hän saa erityisesti urallaan mahdollisuuksia, joita ei muille tarjota, mutta vuodessa voi olla myös menetyksiä, kriisejä ja konflikteja, joilta ei vain voi välttyä kaikista varotoimenpiteistä huolimatta. Alkuvuodesta Ravut joutuvat arvioimaan uudestaan arvomaailmaansa, rahankäyttöään ja ihmissuheitaan. Saattaapa hän törmätä vanhoihin tuttuihin kaukaisesta menneisyydestä ja näiden kanssa verestetään muistoja tai sovitaan vanhoja kaunoja. Kevättalvella Rapu joutuu taas miettimään omien toimiensa oikeutusta ja oikeutta. N. 2.-6.7 syntynyt Rapu voi olla hyvinkin syvällä tärkeiden tapahtumien keskiössä huhtikuussa, jolloin elämä voi ottaa jyrkän nousukiidon tai vaihtoehtoisesti kipeän mahalaskun.

Kesä-heinäkuussa niin hiertävimmät kuin onnekkaimmatkin kuviot purkautuvat ja elämä tasoittuu hivenen heinäkuun Ravuillakin. Vuoden puolivälissä he elävät niille eväillä, jotka ovat alkuvuonna haalineet kasaan. Kesäkuun puolella syntyneet Ravut voivat nauttia lomakaudesta täysin rinnoin. Eivät he välttämättä ryntäile kesätapahtumissa, mutta nauttivat vain olemisesta ja rakkaidensa läheisyydestä. Jotkut Ravut ovat nyt myös hyvin luovia, jopa henkeviä ja sosiaalinen omatunto on herkistynyt. Lähipiirissään he voivatkin olla oikeita enkeleitä.

Leijona 22.7. - 23.8.
Alkuvuodesta Leijonan elämä on melko sosiaalista, mutta sosiaalisissa ympyröissä on myös monenlaisia ongelmia, joissa Leijonan osana on olla tasapainottajana. Tämä voi olla erityisesti 9.8. jälkeen syntyneelle Leijonalle raskasta, koska hänellä on tarpeeksi omiakin haasteita kohdattavana: parisuhteessa on ehkä kitkaa, puolisoilla on suhteen laadusta eri toivomukset ja mustasukkaisuuskin on ehkä vaivana. Töitä on joko liikaa tai liian vähän ja terveyskin on niin ja näin. Vaikka talous olisi hyvälläkin mallilla, niin siitä on vaikea olla kantamatta huolta.

Mutta onneksi heinäkuu toimii Leijonan kannalta vedenjakajana. Tuolloin Jupiter siirtyy seuraavan vuoden ajaksi tähän merkkiin ja yleensä tämä tarkoittaa lisääntyneitä mahdollisuuksia, suurempaa vapautta, kekseliäisyyttä, seikkailunhalua ja suoranaista onnekkuuttakin. Joskus onnea on onnettomuudessakin. Syksyllä n. 3.-9.8. syntyneet Leijonat näyttävät onnistuvan kaikessa mihin ryhtyvät ja asiat tapahtuvat vielä nopeasti. Elämä voi muuttua yhdessä yössä! Astrologin veikkaus on, että tänä vuonna yo haarukan Leijonissa on muutama lottovoittaja. Vaikka arpaonni ei potkaisisikaan, niin kannattaa hyödyntää nyt hyvä myötätuuli, asiat saa hyvälle tolalle, kunhan vain tarttuu tilaisuuteen. Leijona ei yleensä riskejä kaihda, joten menestystä odotettavissa!

Neitsyt 23.8. - 23.9.
Neitsyen alkuvuosi alkaa ihan rakentavissa merkeissä. Planeetat tukevat hänen merkkiään ja vaikka kuviot eivät olekaan mitenkään häikäisevät, niin ei hänen tarvitse valittaa elämäänsä. Neitsyt on alkuvuodesta käytännöllinen ja taloustietoinen, mitkä lisäävät hänen suosiotaan erityisesti työpaikalla. Vastuuta voi tulla lisää tai jos sitä on jo liikaa, niin ehkä hän keventää hieman taakkaansa. Äärimmäisyyksiin Neitsyt ei ole nyt valmis menemään – tosin poikkeus vahvistaa säännön ja poikkeuksena ovat nyt 3.-7.9. syntyneet Neitsyet. Paras jakso kestää heinäkuulle asti, mutta ei tätä vuotta voi huonona pitää syksylläkään. Rakkaudessa ja miksei raha-asioissakin kukoistavin aika on alkusyksystä.

Elokuun puolella syntyneet Neitsyet ovat jo pidemmän aikaa elelleet muita epäkäytännöllisemmissä tunnelmissa. Neitsyt itse ei välttämättä haahuile sen enempää kuin ennenkään, mutta kun ympärillä olevat tärkeät ihmiset näyttävät täysin irrationaalisilta, niin Neitsyenkin on vaikea toimia tässä ympäristössä. Lisäksi heinä-Neitsyet näyttävät vetävän puoleensa nyt arveluttavaa porukkaa, joiden kanssa on syytä pitää varansa – heihin ei ole todellakaan luottamista. Hyvänä puolena voidaan sanoa, että Neitsyenkin sosiaalinen omatunto voi olla nyt herkistynyt ja hän on hyvin avulias apua tarvitsevia lähimmäisiään kohtaan. Nämä Neitsyet etsivät myös kutsumustaan ja jotkut jopa löytävät sen.

Vaaka 23.9. - 23.10.
Vaa´an alkuvuotta leimaa Mars, joka pysyy hänen merkissään harvinaisen pitkään peräytymisjakson vuoksi. Vaaka on usein sosiaalisissa ympyröissä harmonisoija ja sovun rakentaja ja nyt hän joutuu venyttämään diplomaatin kykynsä äärimmilleen. Ehkä hän miettii myös omien valintojensa oikeutusta ja eettisyyttä, koska harvempi täällä pyhimys on. Tähän merkkiin osuu paljon hiertäviä kulmia vuonna 2014 ja erityisesti huhtikuussa 6.-10.10. syntynyt Vaaka on suurten valintojen edessä. Hän on saattanut jo tätä ennen käyttäytyä levottomasti ja impulsiivisesti, mutta nyt pelkkä poukkoileminen ei ole enää hyväksyttävää, elämälle on otettava uusi suunta. Valintoja, valintoja! Niiden edessä Vaaka on vaikeuksissa. Tosin kun valinta on tehty, asiat etenevät nopeasti tositoimiin. Jos Vaaka ei osaa valita, niin muut tekevät häntä koskevia päätöksiä mitään Vaa´alta kysymättä.

Syksymmällä jopa kovimmissa muutospaineissa olevien Vaakojen elämä harmonisoituu hieman ja syys-lokakuun vaihteen Vaaoilla olla jopa mahdollisuuksien ja hauskuuden täyttämä loppuvuosi tiedossaan. Vaikka elämä menisi vauhdikkaasti suunnitelmien mukaisesti, niin iloisia yllättyksiä voi olla odotettavissa tänä aikana. Tasapaksuinta elämä on loppuvuodesta 12.10 jälkeen syntyneillä Vaaoilla. Rakkauselämässä on kuitenkin vireähkö jakso lokakuussa.

Skorpioni 23.10. - 23. 11.
Skorpionin merkkiin osuu alkuvuonna enimmäkseen helppoja ja voimaannuttavia kuvioita, joten nyt on aika tehdä suunnitelmista totta. Skorpioni ei kaihda suurehkojakaan riskejä eikä pelkää kovaa työntekoa, mikäli hänen tavoitteensa sellaista vaatii. Astrologisessa mielessä suurin vaikeus on kääntää tässä merkissä vaeltavan Saturnuksen rajoitukset voitoksi. Nyrkkisääntö on, että onnenpotkuja ei kannata kovin paljon odotella, mutta ahkeruudella voidaan saavuttaa niin mainetta kuin mammonaakin. Tarmokkaimmillaan Skorpioni on elo-syyskuussa.

N. 19.11. jälkeen syntyneet Skorpionien syliin tipahtaa paljonkin velvollisuuksia ja hän saattaa stressaantua niistä sairastumisen rajalle asti. Tänä vuonna onkin syytä muistaa, että ihmisen jaksamiskyky on rajallinen ja vastuuta voi tarpeen mukaan jakaa muillekin. Nämä Skorpionit tekevät tänä vuonna tärkeitä sitoumuksia niin töissään kuin yksityiselämässäänkin ja esim. parisuhteessakin voidaan astella alttarille tai perustaa perhe. Liian heppoisalla pohjalla olevat ihmissuhteet eivät kestä vuoden Saturnus-koulua.

Syksymmällä Skorpioni innostuu helposti monestakin asiasta, mutta tilaisuudet näyttävät lipuvan turhan helposti käsistä. Rakkaudessa voi kuitenkin lykästää syksyn pimenevinä iltoina, mutta erityisesti marraskuussa.

Jousimies 23.11. - 23.12
Jousimiehen alkuvuotta siivittävät Mars ja Uranus, jotka tekevät hänen merkkiinsä helpohkoa kulmaa. Tämä parivaljakko aiheuttaa omanlaistaan levottomuutta erityisesti 1.-10.12 syntyneille Jousimiehille, mutta kyllä muutkin saavat osansa. Jousimiehet kaipaavat erityisen paljon vapautta, ja he osaavat myös vaatia sitä itselleen. Periaatteessa Jousimiehellä on alkuvuodesta kovin hauskaa, mutta onko hän aina yhtä suvaitsevainen ja kärsivällinen muita kohtaan? Pitäisikö toisten vain odotella Jousimiestä retkiltään kotiin? Jousimieskin voi joutua kyseenalaistamaan omia toimiaan ja harkitsemaan tarkemmin niiden oikeutta ja eettisyyttä, koska muuten hän on vaarassa menettää muiden ihmisten luottamuksen. Tai ehkä muut vain väsyvät hänen ainaiseen poissaoloonsa. Jousimiestähän pidetään klassisessa astrologiassa hyvinkin moraalisena merkkinä, mutta ehkä hän saarnaa enemmän moraalia muille kuin elää itse oppiensa mukaisesti.

Jos tulkinta kuullosti tähän asti hieman negatiiviselta, niin ei hätää, vuoden kuviot suosivat pääsääntöisesti Jousimiestä. Syksy voi tuoda mukanaan suoranaisia onnenkantamoisia tai ainakin suurempia valinnanmahdollisuuksia. Hän saa myös jo meneillään olevia töitään/ideoitaan etenemään pikavauhtia. Hänen työnsä voivat saada osakseen myös julkista huomiota, mistä Jousimies ei pistä pahakseen. Tarmokkaimmillaan Jousimies on lokakuussa ja marraskuussa ihmissuhteet kukoistavat. Ehkä alkavalla pikkujoulukaudella löytyy oma sydänkäpykin!

Kauris 23.12. - 21.1.
Planeetat pommittavat alkuvuodesta urakalla Kauriin merkkiä. Pitkäaikaiset kuviot pitävät edelleen pintansa koko vuoden, joiden takia 1-9.1 syntyneet Kauriit joutuvat uudistamaan elämäänsä perusteellisesti joko suunnitellusti tai pakottavien syiden johdosta. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla on kuitenkin vielä muita kuvioita, joiden takia Kauriin ihmissuhteet ja raha-asiat menevät uudelleenarvioitaviksi ja keväämmällä hän joutuu mahdollisesti miettimään vielä itsensä tai läheisen toimia eettisestä tai juridisesta näkökulmasta lähtien. Päätösten tekeminen on tavanomaista hitaampaa, koska asiat halutaan tehdä oikein. Mutta Kaurishan on päättäväinen ja sitkeä merkki ja silloin kun hän on tärkeiden tapahtumien ytimessä, niin hän on juuri se, joka luo järjestystä kaaokseen. Näin ollen Kauris voi olla suuren menestyksen kynnyksellä haastavista kuvioista huolimatta. Onnekkuuden varaan ei kuitenkaan kannata laskea etenkään alkuvuonna, kaikki on kiinni oikeista toimista oikeaan aikaan.

Joulukuun puolella syntyneet Kauriit saavat tänä vuonna elellä muita rauhallisemmissa tunnelmissa. He ovat varsin idealistisia ja luoviakin ja sosiaalinen omatunto on herkistynyt. Niinpä he ovat myös avuliaita ympäristössään ja vaikka tällaisesta toiminnasta ei kiitosta suurempaa palkkiota saisikaan, niin Kaurista itseään tällainen toiminta tyydyttää paljon.

Rakkauden kannalta vuoden loppu on ehdottomasti parasta aikaa, vaikka hän saattaa kokea suuria tunteita koko vuoden. Tunteet saattavat olla joillakin kuitenkin suorastaan raastavia alkuvuodesta. Loppuvuodesta Kauris on kuitenkin sekä itsevarma että viehättävä ja tämä on lyömätön yhdistelmä esim. pikkujouluissa.

Vesimies 21.1. 20.2.
Vesimies kokee vuoden 2014 enimmäkseen mukavaksi. Hänellä on paljon vapauksia toteuttaa itseään ja vapaus kasvaa vielä vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Vuoden jälkimmäisellä puolella Vesimiehen haaveet ja keskeneräiset työt etenevät pikavauhtia ja hän voi kokea vuoden hyvinkin menestyksekkääksi ja onnekkaaksikin. Jotkut ovat hyvin seikkailunhaluisia ja muuttavat elämäänsä pikavauhtiakin, mutta tämä koskee lähinnä 28.1.-5.2. syntyneitä Vesimiehiä. Kaikki eivät ole tietenkään muuttamassa elämäänsä, mutta siinä voi silti sattua ja tapahtua. Alkuvuoden aikana on hyvin todennäköistä, että Vesimies joutuu mukaan välimieheksi erilaisiin ihmissuhdekriiseihin, joissa hänen on säilytettävä puolueeton ja viileä näkökanta. Vesimiehelle on kohtuullisen helppoa olla olematta kenenkään puolella ja säilyttää objektiivisuutensa kuumentuneessakin tilanteessa. Omissa ihmissuhteissaan Vesimies on maaliskuussa parhaimmillaan. Hän on sosiaalinen ja helposti lähestyttävä, mutta ei hyppää suinpäin mihinkään vakavaan romanssiin. Ystävyydellä rakennetaan parhaat suhteet – se on Vesimiehen motto.

6.2. jälkeen syntyneet Vesimiehet ovat muita stressaantuneempia ja monenlaiset velvollisuudet painavat hartioilla. Huolta aiheuttavat niin työ- ja raha-asiat, terveystilanne sekä ihmissuhteet, joissa sitoutumisen voimakkuus joutuu nyt testiin. Heikolla pohjalla olevat parisuhteet eivät luultavasti kestä tätä vuotta pidemmälle, vahvoissa suhteissa ollaan taas kasvetaan yhteen entistä tiukemmin.

Kalat 20.2.- 21.3.
Kalojen merkkiin osuu erityisesti alkuvuonna melko paljon helppoja planeettakulmia ja vaikka elämä ei olisikaan pelkkää kukkasilla hyppelyä, niin nyt Kalalla on kaikki mahdollisuudet toteuttaa suunnitelmansa ja toteuttaa ne vieläpä kohtuullisessa ajassa. Täsmällisyys ei ole yleisesti Kaloihin liitetty ominaisuus, mutta nyt hänkin saattaa muistaa deadlinet ja pysyä niissä. Helmikuun puolella syntyneillä Kaloilla on jonkin verran keskittymisvaikeuksia, mutta toisaalta hänellä on paljon ideoita ja luovuuttakin, millä hän saa paljon anteeksi. Luovuus saattaa saada hyvinkin pulppuilevan muodon, jolloin Kalat on äärimmäisen tuottelias. Näillä Kaloilla saattaa olla kuitenkin tekemisissään punainen lanka kadoksissa, jolloin hän vain harhailee päämäärättömästi sinne tänne tietämättä mitä haluaa tehdä ja kenen kanssa olla. Kaikessa päämäärättömyydessäänkin hän saattaa ajautua oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, jolloin haahuilevakin Kalat löytää kutsumuksensa.

Maaliskuun puolella syntyneet Kalat ovat kuitenkin helmi-kaloja huomattavasti määrätietoisempia ja valmiimpia ottamaan suuriakin riskejä saavuttaakseen tärkeiksi katsomiaan päämääriä. Joillekin tärkeää on vaikkapa oman talon rakentaminen, toiselle perheen perustaminen ja kolmannelle oman uran luominen.

Rakkauden kannalta parasta aikaa on huhtikuu, jolloin sinkku-Kalakin voi löytää itselleen hyvän puolison. Taloudessakin voi tänä aikana mahdollisuus tienata hieman ylimääräistä.

 «TULOSTA TEKSTI
  | pages powered and designed by aboanet