KUUKAUSIHOROSKOOPPI -esimerkki
»  Takaisin tilaussivulle
Kuukausihoroskooppi

Olet tilannut astrologisen kuukausihoroskoopin, joka kertoo Marsin, Jupiterin ja Saturnuksen tekemistä ohituksista syntymäkarttasi planeetoille ja akseleille. Seuraavat tekstit kertovat tulevan kuukauden aikana kohdallesi tulevista uudistuksista ja muutospaineista sekä kuukauden merkittävimmistä mahdollisuuksista. Jonakin kuukauten ohituksia on enemmän ja toisena vähemmän riippuen karttasi planeettasijainneista. Toivon että löydät tästä tulkinnasta hyödyllisiä vihjeitä tulevan varalle.

Marsin vaikutus alkaa tuntua noin viikkoa ennen tulkinnassa näkyvää päivää ja se päättyy pari päivää myöhemmin. Jupiter ja Saturnus alkavat tuntua noin kuukautta ennen tulkinnassa näkyvää päivää ja vaikutus päättyy pari viikkoa myöhemmin.

Mars, Jupiter ja Saturnus voivat perääntyessään tehdä kolme samaa ohitusta vuoden sisällä. Tällöin kysymyksessä oleva asia tietysti korostuu entisestään.

Marsin, Jupiterin ja Saturnuksen edustamat tapahtumat ovat astrologisessa hierarkiassa päivähoroskoopin yläpuolella.

Tiina Tilaaja synt: 14.08-1975

3/9/2006: Jupiter, ohitus: Sextiili, kohde: Pluto Jupiterin kuusio Plutoon viittaa kehitykseen, jossa psyykesi avautuu uusille tasoille asteittain rikkomatta mitään rakennetta. Voit kuunnella hyvin sisäistä tilaasi ja pyrit välittämään uutta uskoa tai oivallusta ulospäin ihmisille. Sinulla voi olla oivalluksen hetkiä, jotka vaikuttavat käsityksiin itsestäsi, lopullisista päämääristäsi tai henkisestä suuntautumisesta. Pieniä henkisiä murroksia tai merkitysten paljastamista voit odottaa liittyen ehkä voimakkaasti vaikuttaviin henkilökohtaisiin kokemuksiin ja kriiseistä selviytymisen tilanteisiin. Voit joutua antamaan neuvoja vaikeissa asioissa tai olemaan jonkun huolia purkavan ihmisen ymmärtäjänä. Ulkoisia lyhytaikaisia parannuksia voi tapahtua taloudellisissa asioissa ja sinua kuunnellaan julkisissa tilaisuuksissa tai henkilökohtaisissa tapaamisissa tavallista tarkemmin.

7/9/2006: Mars, ohitus: Neliö, kohde: Merkurius Marsin neliö Merkuriukseen johtaa usein silkkaan ymmärryskyvyn puutteeseen. Jos joskus sanoo jotain, et ymmärrä mitä se tarkoittaa, et kuule oikein tai pidät sitä, mitä se sanoo, vääränä tapana viestiä. Tämä voi muuten olla rauhaton päivä tai pari. Joudut liikkumaan, ajamaan autoa, hoitamaan juoksevia asioita, pitämään silmällä puhelinta tai olemaan yleisenä hanslankarina. Olet rasittunut, räjähdysaltis ja itsepäisen vaativa jolloin läheiset ihmiset muuttavat tilapäisesti muualle.

23/9/2006: Jupiter, ohitus: Kolmio, kohde: Saturnus Jupiterin kolmio Saturnukseen on aikaa, jolloin on syytä koota rauhassa lähimenneisyyden saavutuksia, luoda katsauksia ja suunnitella tulevaisuutta. Olet saapunut lyhytjaksoiseen tilaan, jossa kypsyminen, oman minän kasvaminen ovat näkyvissä ja kokemukset tuovat kykyä arvioida itseä realistisesti. Sosiaalinen aktiivisuus, työelämän imu ja omien asemien varmistaminen voivat viedä eniten voimia. Mutta se juuri sinua kiinnostaakin koska olet hyvin tietoinen omasta asemastasi ja sen vaatimista toimenpiteistä. Ahkera ja tavoitteellinen toiminta sosiaalisesti, ammatillisesti ja taloudellisesti tuottaa nyt tuloksia. Unohtaa ei voi myöskään mahdollisuutta kasvaa tajuamaan mikä elämässä on todella tärkeää ja mikä muodostaa sosiaalisen ja moraalisen selkärankiasi.

25/9/2006: Mars, ohitus: Neliö, kohde: Venus Marsin neliö Venukseen on viite emotionaalisista tarpeista, jotka joku töksäyttää ilmoille ilman pohjustusta tai virittymistä toisen sisäiseen maailmaan. Toinen vaihtoehto on tunteiden ilmaiseminen läpinäkyvän härskisti tarkoituksena hyötyä tilanteesta seksuaalisesti. Tämä on epätasainen päivä tai pari, jolloin toisten osoittama mielenkiinto muuttuu turhautumiseksi tai ulkomaailma tulee väliin ja tilanteet kuivuvat kokoon.

26/9/2006: Jupiter, ohitus: Yhtymä, kohde: Neptunus Jupiterin yhtymä Neptunukseen tuo esiin mielenkiintoisia mahdollisuuksia kasvaa ihmisenä. Elämässä on nyt imua, sinulla on hyvää onnea tai pääset nauttimaan passiivisesta elämänonnesta läheisen ihmisen kanssa. Näet maailmassa, luonnossa ja ihmisissä paljon hyvyyttä ja kauneutta, joka inspiroi sinua. Itsekin voit elää päiväsi melko pehmoisten tunnelmien varassa odottaen jotain - ihmettä, taivaallista visiota? Psyyken tilasi on odotteleva ja olet varustautunut kohtaamaan myönteisiä asioita. Siksi voit niitä kohdatakin ja ihmiset tuntuvat yleensä viihtyvän seurassasi, joka on pakotonta ja avointa.

27/9/2006: Mars, ohitus: Kolmio, kohde: Jupiter Marsin kolmio Jupiteriin merkitsee hanakkuutta tarttua melko suuriin syötteihin, hankkeisiin ja projekteihin. Jos sinulta kysytään, lähdetkö? vastaus on ilmeisesti: lähden. Tämä transiitti kuvaa ikuista uskoa omiin kykyihin ilman varauksia. Saatat olla varma, että juuri sinä olet valittu menestymään ja ansaitsemaan ylimääräistä kohtalon hemmottelua. Tämän mielialan vallassa sinulla voikin olla moukan tuuria ja jätkämiehen säkää. Tämä aspekti korostaa "onnen etsimisen" välttämättömyyttä ja spontaania rohkeutta kokeilla mihin kyvyt ja voimavarat riittävät. Se voi viitata joihinkin pienempiin saavutuksiin ja voittoihin elämän kilpakentillä.

28/9/2006: Mars, ohitus: Neliö, kohde: Kuu Marsin neliö Kuuhun on taatusti riidanhaluinen kuvio. Erityisesti se näkyy henkilökohtaisissa tunnesuhteissa kumppaniin, lapsiin tai vanhempiin. ilmassa on ruutia ja silloin tulitikku voi olla vaarallinen se. Diplomatia on nyt kaukana ja etujen ja tarpeiden ristiriidat voivat äkkiä poika tulisen riidan tai väkivaltaisen kohtauksen.

Ellei, voit särkeä anopin lahjoittaman sokerikon - vahingossa tietysti.

Tämän horoskoopin toimitti Sinulle horoskooppi.com


 «TULOSTA MALLITEKSTI
  | pages powered and designed by aboanet