KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Lokakuu - Vaaka 23.9.-23.10.

Vaikka Vaakojen mahdollisuuksien vuosi alkaa olla taputeltu, loka- marraskuullekin riittää vielä mukavasti virtaa. Ihmissuhteissa on mitä miellyttävin jakso, ja Vaaka sukkuloi sosiaalisessa elämässä sillä eleganssilla, mihin vain tämän merkin edustaja pystyy. Vaaka tapaa paljon ystäviään, viettää laatuaikaa puolisonsa kanssa, mutta joutuu aika ajoin sovittelijaksi tuttaviensa välisiin konflikteihin.

Yleisesti ottaen 20.10 jälkeen syntyneet Vaa’at nauttivat lokakuun alkupuolesta ja ennen 8.10. syntyneet loppupuolesta. Lottoamistakin voi suositella molemmille kuukauden suotuisina ajankohtina.

9.-12.10. syntyneillä Vaaoilla koti, perhe ja asumisasiat yleensä ovat murroksessa. Omat juuret, kotiseudun historia ja perhesalaisuudet saattavat aiheuttaa identiteettikriisejä. Koti kaipaa ehkä isomman luokan remonttia tai Vaaka ottaa suuren lainan ostaakseen oman kodin. 15.-19.10 syntyneillä Vaaoilla on erinomainen työputki päällä ja he menestys voi heijastua niin palkkapussiin kuin rakkauselämäänkin. 20.10. jälkeen syntyneet Vaa’at ovat niin mahdollisuuksien kuin yllätystenkin kourissa. Tähän saumaan voi mahtua onnenkantamoisia, läheltä piti -tilanteita ja nopeita elämänmuutoksia. Elämänmuutokset tapahtuvat erityisesti parisuhderintamalla.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet