KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Kesäkuu - Skorpioni 24.10.-22.11.

Lokakuussa syntyneiden Skorpionien elämä on kesäkuussa yllättävänkin hektistä. Jos he lomailevat, mopo karkaa käsistä ja Skorpioneille sattuu ja tapahtuu. Töissä pakertava Skorpioni on hyvinkin ahkera ja velvollisuudentuntoinen ja saattaa saada kesäksi ylimääräisen lastin hommia osakseen. Ihmissuhteissa alkaa nopeiden muutosten aika. Jotkut rakastuvat ensisilmäyksellä, toiset eroavat tai siirtyvät pitkän jahkailun jälkeen – hieman yllättävänkin oloisesti - seuraavaan vaiheeseen suhteessaan.

6.-10.11. syntyneet Skorpionit elävät nyt todellista mahdollisuuksien kautta, jolloin kaikki suunnitelmat tuntuvat menevän putkeen ja eteen putkahtelee vielä onnenkantamoisiakin. Nyt kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa! 12.-14.11. syntyneet Skorpionit pyörittelevät nyt isoja rahoja suurehkolla riskillä, mutta onnistuu pitämään taloutensa tasapainossa ja tekemään ehkä vähän voittoakin.

11.11. jälkeen syntyneiden Skorpionien kesäkuu on melko hiljainen. He viettävät kuitenkin melko paljon laatuaikaa ystäviensä ja rakkaittensa kanssa, joten tästäkin kuukaudesta jää jotakin mukavaa muisteltavaa.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet