KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Skorpioni 24.10.-22.11.

Lokakuussa syntyneet Skorpionit elävät varsin rauhallista loppukesää, mutta rahan riittävyys tuntuu olevan hänelle nyt ongelma. Joillakin ongelma voi olla tietysti todellinenkin, mutta tässä kuussa varakkaampikin Skorpioni on tarkka. Hän pitää kirjaa tuloista, menoista, veloista ja saatavista. Jos olet lainannut Skorpionilta rahaa, niin nyt hän tulee luultavasti pyytämään velkaa takaisin. Skorpioneihin voi iskeä myös säilöntävimma loppukesän marjasadon kypsyessä.

5.-11.11. syntyneet Skorpionit ovat nyt melkoisia visionäärejä. Heillä on suuria unelmia, joita he pyrkivät toteuttamaan välillä vähän runttaavaankin tyyliin. Kun sopivia tahoja on vuoroin suostuteltu ja vuoroin pakotettu yhteistyöhön, niin kyllä Skorpionin unelmat alkavat konkretisoitua. Unelmat saattavat liittyä työhön tai henkilökohtaisiin projekteihin, mutta kyllä ihmissuhteissakin käydään melkoista väsytystaistelua.

Muilla Skorpioneilla hermot ovat hieman pinnassa elokuussa. He ärtyvät helposti kaiken maailman egoilijoista ja turhan naurajista.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet