KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Kesäkuu - Skorpioni 24.10.-22.11.

Skorpioni on kesäkuussa yllättävänkin tarmokas ja hän puuhastelee antaumuksella niin töissään, harrastuksissaan kuin kotonaankin erinäisten projektien parissa. Kuukauden alkupuolella rahahuolet voivat painaa hänen mieltään, mutta toisaalta, joillakin on käytössään myös ylimääräistä rahaa, jolle olisi keksittävä hyvä sijoituskohde. Silloin kun rahasta puhutaan, Skorpioni voi olla yllättävänkin harkitseva ja tässä kuussa 14.-20.11. syntyneet piikkihännät saattavat syyllistyä jopa liialliseen varovaisuuteen sijoitusasioissa. Suurempiin hankkeisiin uskaltautuvat 7.-10.11. syntyneet Skorpionit.

Rakkaudessa 14.-20.11. syntyneillä Skorpioneilla kesäkuu on hieman konfliktiherkkää aikaa, eikä mustasukkaisuusdraamatkaan jää vieraiksi. Rikkoutuvat tavaratkin ovat kuukauden pikkuriesana. Tässä kuussa on kuitenkin mahdollista nähdä vanhoja tuttuja todella kaukaiselta ajalta ja heidän kanssaan vietetty aika on nykyisyydenkin kannalta varsin avartavaa.

3.-5.11. syntyneet Skorpionit viihtyvät kesäkuussa musiikkitapahtumissa, taidenäyttelyissä, veneilemässä tai omien luovien projektiensa parissa. Astrologia ja muut ”huuhaa”-harrastuksetkin kiinnostavat nyt harvinaisen paljon. Skorpioni hallitsee jopa mahtavan määrän juhannustaikoja.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet