KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Syyskuu - Skorpioni 24.10.-22.11.

Skorpioni on kuukauden alkupuolella melko kireä ja kärttyisä ja hän ärsyyntyy kaikesta, mikä häiritsee hänen puuhiaan. Väärä sana kumppanilta, outo mulkaisu ventovieraalta kadulla tai viivytys suunnitelmissa – siinäpä syitä ahdistukseen. Skorpioni on tietysti muutenkin altis synkistelyyn ja hän voi pitää tätä olotilaa aivan normaalina ja ohimenevänä, mitä se tietysti onkin. Kärttyisyys katoaa kuukauden puoliväliin mennessä.

Hyvänä puolena voidaan sanoa, että mihin Skorpioni nyt ryhtyykin, niin hän tekee hommansa kurinalaisesti ja pitkäjänteisesti. Hän saattaa kuitenkin sortua myös liikaan yrittämiseen, mikä johtaa lopulta väsymykseen, turhautumiseen ja ehkä sairastumiseenkin.

Lokakuun puolella syntyneet Skorpionit ottavat marraskuisia rennommin. Heillä on sopivasti pää pilvissä ja saattaapa sydämen paikkeilla tuntua outoja ja lemmekkäitä tunteitakin. Jos ei tunnu, niin ainakin luovuus kukoistaa. Jotkut Skorpionit luovat oikeasti taidetta, toiset taas päästävät luovuutensa kukkaan keittiössä tai neulepuikkojen parissa.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet