KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Skorpioni 24.10.-22.11.

12.8. alkaen lokakuun puolella ja marraskuun alussa syntyneillä Skorpioneilla alkaa varsin harmoninen aika, jolloin pää pursuaa ideoita, luovuus kukoistaa ja tajuntakin tuntuu laajenevan. Ei nämä Skorpionit aivan pilvissä leijaile, siihen he ovat liian järkeviä ja ideatkin ovat käytännönläheisiä. Luonto voi tuntua nyt erityisen läheiseltä: sielu lepää marjametsässä hyttysparvenkin keskellä. Muutoin aika suosii opiskeluja, matkailua, jopa bisneksiäkin, joissa voi olla pientä onnekkuuttakin mukana.

Rakkauselämässä voi olla dramaattinen vaihe 5.11. jälkeen syntyneillä Skorpioneilla. Voimakkaiden persoonien tahdot törmäävät helposti ja kompromissien teko on vaikeaa. Alhaisetkin keinot – uhkailu, kiristys ja lahjonta – otetaan käyttöön, mutta vaikka näillä keinoilla vähän aikaa porskutettaisiin, niin läheiset suhteet tuhotaan niillä vähintäänkin henkisesti. Tuumaustauot saattavat olla paikallaan.

Aivan Skorpionin merkin lopussa syntyneillä on jokseenkin alavireinen, mutta velvollisuuksien täyttämä jakso meneillään syyskuun puoliväliin asti. Sen jälkeen tuntuu, kuin taakka olisi nostettu hartioilta.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet