KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

Kuukausihoroskooppi - Kesäkuu - Rapu 22.6.-22.7.

Heinäkuun Ravut viettävät alkukesänsä ystäviensä ja rakkaidensa seurassa aina kuin mahdollista. Lomien alkaessa Rapu pääseekin tapaamaan monia sellaisia ihmisiä, jotka ovat muina aikoina kiinni töissään. Nyt on hyvä muistella menneitä ja luoda uusiakin muistoja. Ravut kulkevat tansseissa, kesäjuhlissa tai vaikkapa sukulaisen häissä ja viihtyvät niissä hyvin. Rapu voi olla hyvinkin ruokavastaavana kesän kekkereissä. Vaikka heinäkuun Rapujen alkukesä onkin hyvin tunnelmallinen, 12.-14.7. voivat elää voimakasta murroskautta, jolloin kaikki menee uusiksi. Erityisesti ihmissuhteet ovat muutostilassa.

Kesäkuun lopussa syntyneillä Ravut voivat niin ikään olla ihmissuhdekriisin pyörteissä. Tänä aikana seulotaan jyvät akanoista – vahvalla pohjalla olevat suhteet vahvistuvat entisestään, muut hiipuvat pois enemmän tai vähemmän dramaattisesti.

Mikäli Rapu on töissä, hän pätee parhaiten luovissa projekteissa, joissa mielikuvitus saa lentää. Ihan tavalliset perusrutiinit eivät hänelle maistuisi, mutta kesäkuiset saattavat joutua sellaisia tekemään.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet