KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Rapu 22.6.-22.7.

Vaikka Jupiter jättikin vastikään Ravun merkin, niin ei saksiniekka tipahda nyt tylsyyteen ja kurjuuteen, vaan useampikin planeetta tekee kaunista kulmaa hänen merkkiinsä. Ravulla riittää myös haasteita, joten elämässä riittää niin aurinkoisia päiviä kuin sadepäiviäkin. Viimeksi mainitun lauseen voi ottaa sekä kirjaimellisesti että vertauskuvallisesti. Erityisessä polttopisteessä ovat nyt n. 8.-10.7. syntyneet Ravut, joiden elämään voi mahtua nyt merkittäviäkin tapahtumia tai päätöksiä.

Jos Rapu on töissä elokuussa, hän on tehtävissään hiljaisen tehokas ja aikaansaapa. Vastoinkäymisiä ei ole liiemmälti odotettavissa, joten asiat voivat edetä jopa liukkaammin, mitä Rapu ja hänen kollegansa uskovatkaan! Ravun hyvästä panoksesta nauttii pitkässä juoksussa koko työyhteisö. Lomaileva Rapu taas viihtyy mökillä tai luonnossa, kaupungin hälinä ei nyt houkuttele. Elokuussa hän tarkkailee marjametsän antimia erityisen tarkasti ja poimii muita halukkaammin loppukesän satoa talteen.

Rakkaudessa elokuu on varsin harmonista aikaa kesäkuun puolella syntyneille ja heinäkuun 11. päivän jälkeen Ravuille, muilla elämä voi olla melkoista vuoristorataa. Silloin kun menee hyvin, menee todella hyvin, huonot ajat ovat karmeita.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet