KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

Kuukausihoroskooppi - Marraskuu - Rapu 22.6.-22.7.

Vaikka marraskuun alkupuolen planeettakuviot ovat Ravun kannalta hyvinkin harmoniset, niin toki poikkeuksia mahtuu joukkoon. Stressaavampia aikoja on luvassa 2.-6.7. syntyneille Ravuille, joiden elämässä pyörivät nyt isot rattaat. Positiivisessa mielessä jotkut saavat töissä ylennyksen, toiset perheenlisäystä, negatiivisessa mielessä elämä on täynnä menetyksiä ja kriisejä.

Muuten Ravut saavat elää hyvin itsensä näköistä elämää kuukauden kaksi ensimmäistä viikkoa. Hänen mielialavaihtelujaan, herkkyyttään ja perhekeskeisyyttään ymmärretään nyt hyvin. Muiden empatian ja tuen hän palkitsee hyväntuulisuudella ja herttaisuudella. Rakkaudelle ja perhe-elämälle kuuluu siis hyvää, Rapu on kuin pikku enkeli läheisilleen. Työelämässä ahkeroiva Rapu on hyvässä ilmapiirissä myöskin hyvin aikaansaapa. Tämä on yksi niitä merkkejä, joille ilmapiiriasioilla onkin todella suuri merkitys!

Kuukauden kaksi viimeistä viikkoa ovat Ravun mielestä levottoman oloisia ja hän lähtee pikkujouluhössötyksiin vain hyvin harkitusti mukaan. Osaa Rapukin ottaa tarvittaessa rennosti ja pitää hauskaa, mutta ei hän välttämättä ole nyt sopivassa mielentilassa moiseen.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet