KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

Kuukausihoroskooppi - Maaliskuu - Rapu 22.6.-22.7.

Kevätaurinko saa Ravunkin sydämen sykkimään, mutta mielialat tuntuvat vaihtuvan hänellä nyt kovin tiuhaan kiukusta itkunpuuskiin. Vähemmän herkät kanssaihmiset eivät muista aina olla hienotunteisia ja Rapu vetäytyy kuoreensa murjottamaan ja iskee takaisin sopivan tilaisuuden tullen. Tässä kuussa eritoten kesäkuun Ravut joutuvat arvioimaan uudelleen moniakin ihmissuhteitaan, jopa niitä aivan läheisimpiä. Kuumiksi äityvät riidat voisivat aiheuttaa välirikkojakin, mutta ehkä aikalisällä ja asioiden pohtimisella päästään kuitenkin taas oikeaan suuntaan. Raha-asioissa Rapu ei osaa päättää, ottaisiko riskejä, vai pelaisiko varman päälle. Jos hänen työnsä liittyy rahojen pyörittelyä, tämä epäröinti aiheuttaa kollegoissa melkoista ärtymystä. Lopulta Rapu kuitenkin päätyy ratkaisuun, jossa ei odoteta nopeita voittoja vaan kestävää kehitystä.

Ravut ovat olleet pitkään elämänmuutosten kourissa ja tällä kertaa ne osuvat erityisesti 10.-17.7. syntyneiden Rapujen kohdalle. Kaikki voi mennä todellakin uusiksi melkein kertaheitolla.

Rapukin on hyvin maanläheinen merkki ja viihtyy kesäisin hyvin puutarhatöissä. Viherpeukalolla varustetut Ravut kaivelevat istutusruukkujaan jo maaliskuussa esiin, ovatpahan taimet sitten valmiina myöhemmin keväällä.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet