KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

Kuukausihoroskooppi - Lokakuu - Rapu 22.6.-22.7.

Ravulle lokakuu voi olla melko erikoinen. Rakkaudessa on heinäkuun alun Ravuilla ensin hyvinkin seesteinen ja syvällinen jakso, joka lähentää kumppaneita toisiinsa niin henkisesti kuin käytännön tasollakin. Kuukauden loppupuolella on kuitenkin mahdollista, että nämä samaiset Ravut tekevät virhearvioita nimenomaan ihmissuhteissa. Tämä on todennäköisintä suhteellisen tuoreissa suhteissa, joissa edetään vahvasti vaaleanpunaiset lasit silmillä ja jätetään järjenkäyttö sikseen.

Mikäli ihmissuhdeasiat eivät ole ajankohtaisia, nämä Ravut kanavoivat sielunmaisemaansa musiikkiin, tanssiin tai vaikkapa valokuvaukseen.

Kesäkuun Ravut innostuvat tässä kuussa milloin mistäkin, mutta yleensä innostus on hieman ennenaikaista tai lopahtaa pian. Rapu saattaa lähteä hetkeksi vaikkapa kuntosalille jonkun ystävän tai puolison kannustamana, mutta harva siellä enää rehkii kuukauden kuluttua.

Rapu kuulunut pitkään niihin merkkeihin, joita koettelevat suuret elämänmuutokset. Tällä kertaa muutoksen kourissa ovat 5.-7.7. ja 14.-17.7. syntyneet Ravut.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet