KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Toukokuu - Leijona 23.7.-22.8.

13.-17.8. syntyneillä Leijonilla on toukokuussa kiireistä monellakin elämän alueella ja he tekevät tulevaisuutta varten paljon suunnitelmia tai konkreettisia muutoksia. Tämä voi olla Leijonalle varsin menestyksekästäkin aikaa. 4.-8.8. syntyneet Leijonat paiskivat töitä, sitoutuvat ihmissuhteisiinsa ja tekevät myös töitä itsensä eteen. Menestystä on odotettavissa myös näille Leijonille.

Muilla Leijonilla kärsivällisyys on jossain määrin koetuksella tässä kuussa. Ensinnäkin ihmissuhteissa päät kolahtavat herkästi yhteen ja kun näin käy, ei kannata olettaa, että se toinen antaa periksi. Raha-asiat ovat tavallisin riidan aihe ihmissuhteissa tässä kuussa. Elokuun Leijonien kiusana voivat olla myös tietokoneongelmat, katoavat puhelimet ja oikuttelevat kulkuneuvot.

Heinäkuiset Leijonat aloittelevat mielellään urheilullista harrastuskautta ja etsivät ehkä heilaakin helluntaiksi, mutta itseluottamus ei olekaan välttämättä niin korkealla kuin yleensä. Onneksi Leijona pääsee helposti ylitse hetkittäisestä epävarmuudesta.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet