KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Kesäkuu - Leijona 23.7.-22.8.

Ennen 9.8. syntyneiden Leijonien alkukesä on vähintäänkin mielenkiintoinen. Aivan merkkinsä alussa syntyneillä Jalopeuroilla saattaa olla muutoksiakin meneillään erityisesti työelämän puolella. Muille ei ole valtavia mullistuksia luvassa, mutta kaikenlaista pientä draamaa ja jännitystä kuitenkin, kun Venus ja Mars vaikuttavat merkkiin voimakkaasti. Sinkkuleijonien rakkauselämässä on säpinää ja jotkut lentelevät suorastaan kukasta kukkaan. Vakiintuneemmat Leijonat kiertävät oman rakkaansa kanssa kesätapahtumissa, urheilukilpailuissa ja kaupungin vilskeessä. Karavaanarielämä kiehtoo joitakin. Töissä pakertavat Leijonat ovat melkoisen levottomia ja haaveilevat jo kesälomista.

6.-9.8. syntyneet Ravut hoitavat töissä mieluiten raha-asioita tai aivan fyysisiä hommia, kuten vaikkapa purkuhommia rakennustyömailla. Hiki näissä töissä virtaa, mutta välillä Leijona pitää lihasten käytöstä. Perheen parissa voi olla jotakin draamaa ja esiin voi tulla salaisuuksia, joiden selvittelyssä menee aikansa.

12.8. jälkeen syntyneiden Leijonien kesäkuu on varsin rutiininomainen. He viettävät aikansa mieluiten töissä, joissa ei tarvitse tehdä muuta kuin pitää pulju pystyssä.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet