KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Leijona 23.7.-22.8.

Heinäkuiset Leijonat viettävät hyvin hiljaista loppukesää pienten puhdetöiden ja rutiinien parissa aina 27.8. asti, jolloin ihmissuhteisiin alkaa tulla rätinää ja räiskettä. Tällöin Leijona saa harvinaisen paljon kaipaamaansa huomiota.

Elokuiset Leijonat ovat taas erinomaisessa vireessä. Virtaa riittää töihin, harrastuksiin, opintoihin ja huvituksiin. Tämä on erinomaista aikaa aloittaa urheiluharrastus. Kannattaisiko liittyä vaikkapa jalkapallojoukkueeseen? Ihmissuhderintamallakin on mukavasti vipinää. Sinkuille on seuraa tarjolla runsain mitoin. 9.-15.8. ja 20.8. jälkeen syntyneet Leijonat lähtevät matkoillekin tässä kuussa, mutta haluavat hyvää seuraa mukaansa. Töissä viihtyvät parhaiten 13.-15.8. syntyneet Jalopeurat.

Tälle kuukaudelle osuu kaksi pimennystä, jotka koskettavat vahvasti Leijonia. Mikäli syntymäpäivä osuu 7.8. tai 21.8. tienoille, niin yllätyskäänteitä voi olla luvassa elämään! Kaikki eivät tietenkään koe mitään dramaattista pimennyspäivinä, mutta puhti saattaa olla tovin poissa.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet