KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Kesäkuu - Kauris 23.12.-20.1.

Joulukuussa ja tammikuun alussa syntyneet Kauriit viettävät sopivan puuhakasta kesäkuuta. Stressi ei vaivaa nyt ainakaan suuremmassa määrin ja Kauris voi keskittyä normaaleiden töidensä lisäksi pikkuremontteihin, mökkeilyyn, puutarhanhoitoon ja lempiharrastuksiinsa. Kauris on kesäkuussakin tarkka rahoistaan, mutta kitsastelemaan hän ei ryhdy – hän haluaa olla vain taloustietoinen ja pitää tulot ja menot tasapainossa. Sijoittamisesta kiinnostunut Kauris saattaa hankkia tai myydä osakkeita.

4.-7.1. syntynyt Kauris osallistuu kesäkuun aikana erilaisiin sosiaalisiin tilaisuuksiin ja juhliin joko työn, huvin tai sukuvelvoitteiden vuoksi. Harva Kauris on täysin kotonaan sosiaalisen sukkuloinnin parissa, mutta jos hän saa organisoida nämä tapahtumat, niin asiat menevät Kauriin mielestä niin kuin pitääkin. Näissä tapahtumissa olisi mahdollista luoda hyödyllisiä kontakteja tulevaisuuttakin varten, mutta Kauris saattaa huomata, että hyvä tilaisuus meni sivu suun turhan erakkomaisen käytöksen takia.

8.-11.1. syntyneet Kauriit käyvät lävitse melkoista identiteettikriisiä ja toipuvat tästä sitten joskus. Taloudessa asiat menevät joko erittäin hyvin tai erittäin huonosti, ei mitään siltä väliltä. 16.-19.1 syntyneet Kauriit ovat elämänmuutoksen parissa. Koti on ehkä menossa vaihtoon, nuorelle parille tulee perheenlisäystä tai vanhemmalla parilla lapset muuttavat pois kotoa.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet