KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Huhtikuu - Kauris 23.12.-20.1.

Planeetat ovat viime vuosina muistaneet Kauriin merkkiä runsaskätisesti, eikä huhtikuukaan ole poikkeus. Tarkentuva suurristi vääntää nyt 2.-5.1. syntyneiden Kauriiden elämää uudelle uralle. Jotkut kokevat tämän ajan hyvinkin menestykselliseksi, toiset taas rypevät murheen alhossa, kun elämän perusta tuntuu hajoavan korttitalon lailla. Joka tapauksessa Kauriin on löydettävä voimansa ja ryhdyttävä oman elämänsä kapteeniksi.

Joulukuun puolella syntyneet Kauriit ottavat nyt rennosti, mikä on tälle merkille ennenkuulumatonta. Rentous aktivoi heidän luovuuttaan, intuitiotaan, mielikuvitustaan ja he ovat jopa romanttisia ihmissuhteissaan. Kauriit eivät kuitenkaan jää pitkäksi aikaa lepäilemään laakereillaan, vaan he tekevät luovuudestaan tavoitteellista. Ehkä siitä pystyy tekemään jopa bisnestä.

Ennen tammikuun puoliväliä syntyneillä Kauriilla on huhtikuun alussa melko stressaava jakso. Stressi koskee erityisesti ihmissuhteita, terveyttä ja työasioita. Ehkä Kauris on kerännyt painetta jo pidemmän aikaa ja stressi alkaa näkyä vähintäänkin tiuskimisena ja pitkittyneinä flunssina.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet