KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Huhtikuu - Kauris 23.12.-20.1.

Tammikuun ensimmäisellä viikolla syntyneet Kauriit elelevät varsin seesteisiä aikoja. Heille maistuvat nyt opiskelut ja suunnittelutehtävät ja monet rassaavat nyt menopelejäänkin kevätkuntoon. Vihreällä peukalolla varustetut Kauriit häärivät nyt antaumuksella puutarhoissaan.

7.-13.1. syntyneiden Kauriiden elämä on melkoista vuoristorataa elämänmuutoksineen. Joillakin menee todella hyvin ja joillain toisille hyvin huonosti. Jotkut ovat ottaneet hoitaakseen vain suuria projekteja tai elämä on täynnä paikasta toiseen viilettämistä. Aivan kuin isoista asioista selviämisessä ei olisi tarpeeksi, niin nyt Kauriille räksytetään myös pikkuasioista. Hänen stressitasonsa nousevatkin varsin korkealle, eikä kiukunpuuskilta aina säästytä. Kauris ei myöskään kuulu niihin merkkeihin, jotka unohtaisivat riidat viidessä minuutissa, vaan asiat jäävät kaivelemaan hänen mieleensä pitkäksi aikaa.

Joulukuun Kauriille huhtikuu on melko tasainen. Heillä on aika miettiä perusteellisesti vaikkapa raha-asioiden järjestelyjä tai kesämökin rakentamista.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet