KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Tammikuu - Kauris 23.12.-20.1.

Kauriiden elämä on ollut jo vuosia hyvin haastavaa ja siinä on ollut hurmion huippuja ja syviä syövereitä. Tammikuussa haasteet kohtaavat nyt n. 2.-5.1. syntyneitä Kauriita. Suuretkin elämänmuutokset ovat heille hyvin mahdollisia ja vaikka ne voivat olla täysin toivottuja ja suunniteltujakin, niin myös yllättävät ja pakolliset muutokset ovat hyvin mahdollisia.

Joulu-tammikuun vaihteessa syntyneet Kauriit etsivät kutsumustaan ja luovaa puoltaan näissä asioissa kohtuullisen hyvin onnistuen. Jotkut ovat suorastaan romanttisia ja henkisiä, mikä ei ihan tavanomaista olekaan tälle käytännölliselle merkille. Rakastunut Kauris on tänä vuonna hyvin hempeä ja oikea enkeli kumppanilleen. Rakkauden kannalta vuoden alkupäivät ovat koko vuoden romanttisinta aikaa, joten nauttikaa nyt lemmekkäistä hetkistä, kun tähdet ovat niille suosiolliset!

5.1. jälkeen syntyneiden Kauriiden elämä on tammikuussa melko tavanomaista. Työ, perhe-elämä, vapaa-aika ja harrastukset sujuvat ilman sen suurempia yllätyksiä. Muutosten aika on edessä myöhemmin

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet