KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Kauris 23.12.-20.1.

Joulukuisten Kauriiden loppukesä sujuu lupsakoissa merkeissä. Jos Kauris ei ole töissä, niin hänet löytää marjametsästä tai muiden puhdetöiden parista. Erilaiset tekniset puuhat ja korjaustyöt ovat hänelle nyt mieluisia aivopähkinöitä. Kauriit kaivelevat myös arkistojaan ja saattavat löytää sieltä unhoon jääneitä tavaroita, joille onkin nyt keksittävissä hyötykäyttöä.

3.-9.1. syntyneet Kauriit uivat nyt syvissä vesissä ja monilla on käynnissä suuria elämänmuutoksia. Tietynlainen herkkyys on kuitenkin kasvanut, mikä näkyy parantuneena intuitiona, empatiakykynä ja kukoistavana luovuutena. 7.-13.1. syntyneet Kauriit löytävät elämäänsä innoittavia ihmisiä ja yhteistyökumppaneita, mutta saattavat kiinnostua romanttisesti tavoittamattomista henkilöistä. 19.1. jälkeen syntyneet Kauriit matkustelevat nyt runsaasti ja siivoavat elämäänsä isolla luudalla. Uusiutumisen tarve on voimakas.

Rakkauselämässä Kauriilla on hieman turhauttava vaihe. Kumppani kaipaa enemmän tunteista puhumista ja läheisyyttä, mihin Kauris normaalisti pystyy.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet