KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Joulukuu - Kauris 23.12.-20.1.

Joulukuussa ja 6.-9.1. syntyneet Kauriit ajattelevat tässä kuussa lähinnä töitä, kirjanpitoa ja raha-asioita, mutta kun velvollisuudet on saatu hoidettua, he kyllä löytävät itsestään hieman joulumieltäkin. Joulu voi kulua yllättävänkin rennoissa merkeissä, eikä Kauris ryhdy tällä puolella erityisesti suorittamaan. Ruuatkin saa olla vaikkapa puolivalmisteita kaupan hyllyltä.

6.-13.1. syntyneet Kauriit eivät ota erityisen rennosti, koska monilla on meneillään elämänmuutos. Jotkut ovat syvässä kriisissä, mutta toisaalta muutokset voivat olla toivottujakin. Mutta toki entisten kuvioiden vaihtuminen uudeksi voi olla stressaavaa positiivisessakin tapauksessa. Sopeutumisaika on pitkähkö, ainakin vuoden tai pari. Joillakin tämän haarukan Kauriilla voi olla melkoista tuuria myös arpapeleissä ja veikkauksessa. Ei muuta kuin lotto vetämään, jos nyt ei päävoittoa tule, niin pienempiä ainakin tavallista enemmän!

13.-20.1. syntyneillä Kauriilla on rakkaudessa ja muissa läheisissä ihmissuhteissa on mukava jakso joulukuun ensimmäisellä viikolla. Muilla joulukuisilla Kauriilla ihmissuhteissa on niin ikään tapahtumarikas, mutta samalla myös tempoileva ja repivä jakso. Stressin puolelle mennään tälläkin saralla.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet