KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Kauris 23.12.-20.1.

Joulukuun puolella syntyneet Kauriit viettävät elokuunsa mieluiten töissä, mutta jos loma-aika sattuu tähän saumaan, hän käyttää aikansa remontteihin, mattojen pesuun ja marjareissuihin. Olipa asia kummin päin tahansa, Kauris haluaa pitää tietyistä arjen rutiineista kiinni ja jättää huvitukset minimiin.

1-7.1. syntyneiden Kauriiden elämässä on melkoisessa myllerryksessä. Joillakin on hyvinkin suuria ja pakottavia elämänmuutoksia meneillään. Toisilla myllerrys on lähinnä tunneperäistä, mikä voi näkyä ulospäin lähinnä persoonallisuuden muutoksena tai mielialojen vaihteluna. Luovuus voi stressissä kukoistaa yllättävänkin voimakkaasti. Rakkauselämä on hyvin voimallista niin hyvässä kuin pahassakin. Jotkut eivät valitettavasti välty menetyksiltä ja pettymyksiltä.

12.1. jälkeen syntyneet Kauriit elävät melko levotonta aikaa ja kaipaavat elämäänsä selkeästi uutta suuntaa tai puhtaasti vain vaihtelua. Jotkut matkailevat nyt runsaasti, toiset hakevat vaihtelua uusista opinnoista tai vaikkapa filosofiasta. Rohkeimmat vaihtavat työpaikkaa, kotia ja ylipäänsä koko tutun piirinsä aivan toiseen. Aika näyttää, kannattiko uusi alku.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet