KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Kauris 23.12.-20.1.

1.-9.1. syntyneet Kauriit elävät varsin mielenkiintoisia aikoja lähes kaikkien planeettojen tehdessä heidän merkkiinsä merkittäviä kulmia. Välillä on vastoinkäymisiä, välillä taas myötätuulta. Elämä voi yllättääkin, mikä voi olla Kauriin kannalta hyvä tai shokeeraava asia.

Tammikuun alkupuolella syntyneet Kauriit ovat kuitenkin parhaimmillaan työn touhussa ja he voivat saada merkittävää edistystä aikaiseksi myös hyvin haastavissa hankkeissa. Jos työpuolella on hiljaista, niin sitten hän ottaa kotirintamalla tai harrastuksissa isompia projekteja tehtäväkseen. Olisiko vaikka taloremontti hänelle sopiva haaste?

Joulukuussa ja tammikuun 10. päivän jälkeen syntyneet Kauriit elävät hieman kepeämmissä, suorastaan romanttisissa tunnelmissa. Tammikuiset voivat olla hermostuneita elämää sotkevista tunteista, kun taas joulukuiset toivottaisivat rakkauden tervetulleeksi. Jos rakkausasiat eivät ole ajankohtaisia, niin sitten energiat kanavoituvat luovuuteen. Kauriit näkevät nyt kauneutta sellaisissakin asioissa, joita joku muu voisi pitää vastenmielisenä.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet