KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Kesäkuu - Kauris 23.12.-20.1.

Kauriit eivät juuri laakereillaan lepää kesäkuussa. He pyörittävät Suomea silloinkin, kun kaikki muut lomailevat. Ahkeruuden taso riippuu vähän siitä, mihin aikaan Kauris on syntynyt. Suurimpiin haasteisiin tarttuvat n. 7.-10.1 syntyneet Kauriit, joiden elämässä tapahtuu muutenkin useammalla elämänalueella. Melkoista haipakkaa on myös 12.-15.1. syntyneillä Kauriilla, jotka uudistavat elämäänsä ripeään tahtiin. Työpaikka tai koti saattaa vaihtua lennosta. 13.-20.1. syntyneet Kauriit ottavat harkittuja riskejä raha-asioissa, riskinoton kannattavuutta ihmissuhteissa hän harkitsee vielä tarkemmin.

Tammikuun alkupuolella syntyneet Kauriit ottavat elämän aavistuksen edellisiä rennommin, mutta ei heiltä ideoita tai suunnitelmia puutu. Nyt ei ehkä ole paras aika toteuttaa kovin kunnianhimoisia suunnitelmia, mutta toki Kauris voi paneutua esimerkiksi luoviin projekteihin sekä kumppanin ja/tai itsensä etsimiseen antaumuksella.

Kuukauden alkupuoli on varsin hiljainen joulukuun Kauriille. Juhannusviikolla rakkauselämässä alkaa nostalginen ja perhekeskeinen jakso, mikä on mukavinta vakiintuneessa suhteissa eläville Kauriille.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet