KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Toukokuu - Kalat 20.2.-20.3.

Maaliskuun alussa syntyneille Kaloille toukokuu on yhtä soutamista ja huopaamista. Toisaalta hän tietää, mitä haluaa ja mitä on elämässään tekemässä, mutta nyt matkan varrella on töyssyjä ja hidasteita. Jos Kalat ei toimi unelma-ammatissaan vaan hän hoitaa kutsumustaan omalla ajallaan, niin nyt työt haittaavat vahvasti unelmien toteuttamista. Myös rakkauden pilvilinnassa elävä Kalat törmää nyt tosielämän vaatimuksiin, pahimmassa tapauksissa suoranaisiin pettymyksiin. Kalat elää tunteella, mutta nyt järjen käyttökin olisi suotavaa.

7.-9.3. syntyneillä Kaloilla on isompia projekteja meneillään ja näihin kuluukin sitten runsaasti aikaa ja rahaa. Mahdollisissa vastoinkäymisissä hän ei niin vain lannistu, vaan oppii pitämään puolensa. Tällaiset kokemukset voivat olla hyvinkin voimaannuttavia.

Muut Kalat elävät toukokuussa varsin leppoisaa aikaa. He nauttivat keväästä ja luonnon heräämisestä täysin rinnoin. Luovuuskin kukoistaa ja sitä toteutetaan esimerkiksi kukkaistutuksia suunnittelemalla tai vaikkapa luontoa kuvaten. Mahdollisuuksia on monia! Työt sujuvat omalla painollaan ilman valtavaa stressiä. Lomien odottelu sujuu siis rauhalliseen tyyliin.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet