KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Joulukuu - Kalat 20.2.-20.3.

Helmikuun lopussa syntyneillä Kalat elelevät joulukuussa optimismin ja pessimismin ristiaallokossa ja selkeyttääkseen mieltä he saattavat viettää joulunpyhätkin mieluiten omissa oloissaan. Kyllä he velvollisuutensa hoitavat ja saattavat järjestää läheisilleen oikein unelmien joulunkin, mutta omaa aikaa tarvitaan vastapainoksi paljon. Elämässä on kuitenkin meneillään nyt kaikenlaista ja sisäinenkin maailma vaatii huomionsa, joten pohdiskeluaika on tarpeen.

12.-14.3. syntyneet Kalat tekevät joulukuussa joulunvalmistelujen lisäksi paljon suunnitelmia seuraavalle vuodelle. Pääsääntöisesti suunnitelmat ovat käytännöllisiä ja täysin toteuttavissa. Ensi vuoden puolella nähtäneen monia sosiaali- ja terveysalalle tähtääviä Kaloja. Isommat rattaat pyörivät myös n. 4.-6.3. syntyneiden Kalojen elämässä, joilla voi olla meneillään suuria hankkeita tai elämänmuutoksia. Ehkä pyhinä otetaan hetki rennosti, mutta muulloin ei.

Muilla Kaloilla joulun tienoo sujuu käytännönläheisissä, jopa syvällisissä merkeissä. Nämä Kalat haluavat etsiä joulun henkeä muualtakin kuin lahjoista tai krääsästä. Niinpä läheisten kanssa halutaan elää hyvässä ja syvällisessä hengessä ainakin pieni hetki.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet