KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Kesäkuu - Kalat 20.2.-20.3.

Helmikuussa ja maaliskuun alussa syntyneet Kalat nauttivat tunnelmallisesta alkukesästä. Töissä ei tarvitse stressata liikoja, vaan asiat voi hoitaa rutiinilla omassa tahdissa. Vapaa-ajallaan Kalat keskittyy kotitöihin, pikkuremontteihin, puutarhanhoitoon ja mökkeilyyn. Kalat on hauskaa seuraa ja päivän askareet keskeytyvät usein työkaverin, naapurin, perheenjäsenen, kumppanin tai jonkun muun tullessa iskemään juttua hänen kanssaan.

4.-6.3. syntyneet Kalat voivat toteuttaa nyt kutsumustaan ilman suuria häiriöitä. Luontaisimmat ominaisuudet – luovuus, sosiaalinen tiedostavuus, kokonaisvaltaisuus ja vahva intuitio - ovat hyvässä käytössä. Romanttinen Kalat saa tavallista enemmän vastakaikua myös tunteilleen ja tarpeilleen. Erityisen intensiivinen vaihe elämässä on meneillään 7.-11.3. syntyneillä Kaloilla.

13.3. jälkeen syntyneet Kalat elävät jonkinlaista 7-vuotiskriisiä, jossa elämästä on karsittava jyvät akanoista. Työt ovat ehkä sellaisessa vaiheessa, jossa Kalan on opiskeltava paljon uutta, mutta kaikki tämä olisi tehtävä muiden velvollisuuksien ohella. Erilaiset poliittiset näkemykset ja mielipiteet voivat käydä jyrkkinä Kalan ympäristössä ja hänen on vaikea pysyä tässä neutraalina. Huono ilmapiiri vaikuttaa Kalan herkkään hermostoon vahvasti ja hän on altis stressaantumaan ja uupumaan ylimääräisten taakkojen alle. Yksinäiset retket jonnekin erämaahan tai paratiisisaarille voivat olla hyvää hetkellistä terapiaa tänä kesänä.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet