KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Tammikuu - Kalat 20.2.-20.3.

Joulunalusviikot kuluvat Kaloilta varsin hiljaisissa ja työteliäissä merkeissä ja suoranaista työstressiä kokevat 5.-13.3. syntyneet Kalat. He voivat jättää lomailutkin mahdollisimman vähiin ja paahtaa vain pitkää päivää ylhäisessä yksinäisyydessään. Elämässä on muutenkin paineitEnnen 6.3. syntyneet Kalat nauttivat olostaan tammikuussa. He kokevat, että heidän luontaisia ominaisuuksiaan – herkkyyttä, tunteellisuutta ja taiteellisuutta – arvostetaan nyt paljon, mikä heijastuu niin parisuhteeseen, töihin kuin harrastuksiinkin. Nämä Kalat voivat aloittaa vuotensa uusilla harrastuksilla, joihin kuuluvat todennäköisesti valokuvaus, tanssiminen, uinti tai vaikkapa jooga. Myös henkisemmät aiheet kiinnostavat, kuten esimerkiksi astrologia. Näiden harrastusten pariin jäävät kuitenkin pidemmäksi aikaa lähinnä helmi-maaliskuun taitteessa syntyneet Kalat.

6.3. jälkeen syntyneet Kalat tulevat stressin kanssa tutuiksi stressin kanssa heti vuoden alusta ja saattaapa osa joutua heti sairaslomallekin vihaisten virusten tai stressiperäisten oireiden takia. Näiltä Kaloilta vaaditaan nyt paljon ja ne, jotka osaavat vastata haasteisiin vastuunsa tuntien ja resurssiensa mukaisesti, etenevät etenkin työasioissa huomattavan tärkeisiin ja näkyviin tehtäviin. Parisuhde voi jäädä vähemmälle huomiolle, mutta mikäli se on hyvillä kantimilla, se kyllä kestää tämänkin vaiheen ylitse. Heikommat suhteet eivät ehkä kestä. ja Kalojen tunne-elämä on kaikkea muuta kuin tasaista. Kaloja ei paljon näy pikkujouluissa eikä muissa kauden kekkereissä. Jos he sattuvat jostain syystä saamaan juhlavaiheen päälle, niin biletys onkin sitten hyvin ankaraa.

Helmikuisilla Kaloilla joulumieli löytyy sopivasti ennen joulua. Nämä Kalat panostavatkin sitten ihaniin lahjoihin, koristeluihin ja tunnelmaan niin hyvin kuin osaavat. Luovana merkkinä Kalat osaa kyllä loihtia ympäristöstään satumaan!

Helmikuinen Kalat voi hyvinkin olla myös kiertävä joulupukki. Lapsia hän laulattaa koko rahan edestä.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet