KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Joulukuu - Kalat 20.2.-20.3.

Kalat kuuluu niihin merkkeihin, joka saattaa pistää elämän risaiseksi pikkujoulukautena. Kyllä hänellä varmasti hauskaa on, mutta töppäilyjäkin sattuu normaalia enemmän. Enimmäkseen sähläily on harmitonta, mutta nolottaa se aikansa. Työnantajakin voi katsoa hieman pahalla silmällä mahdollisia krapulapoissaoloja. Maaliskuun puolivälin jälkeen syntyneet Kalat eivät kuitenkaan laiminlyö velvollisuuksiaan ja he ovat muutenkin muita merkkitovereitaan työteliäämpiä siihen asti, kunnes lomat alkavat. Kyllä he sitten jättävät työt mielestään.

Joulun aikaan Kalat valmistaa itselleen ja läheisilleen perinteisen joulun. Hän voi yllättää kaikki valmistamalla esimerkiksi herkullista porkkanalaatikkoa tai rosollia. Piparkakkutalostakin hän tekee oikean taideteoksen.

Helmikuun puolella syntyneet Kalat saattavat tuntea olonsa hieman yksinäisiksi joulun jälkeen, erityisesti jos he ovat perheettömiä. Vuoden lopulla ja seuraavan vuoden alussa voikin olla pieni pysähtymisen paikka tiedossa. Tällöin hän miettii, mitä oikeasti haluaa elämältään ja alkaa tehdä konkreettisia toimia toiveittensa eteen. Ei kannata kuitenkaan lannistua, jos kaikki ei heti onnistu. Määrätietoisuudella ja sinnikkyydellä asiat yleensä etenevät hitaasti, mutta varmasti.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet