KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Heinäkuu - Kalat 20.2.-20.3.

Maaliskuun alussa syntyneet Kalat elävät nyt hyvin herkkää, luovaa ja romanttista vaihetta ja heidän unelmansa ovat mitä suurimmassa määrin selvillä. Tässä kuussa kuitenkin erilaiset velvollisuudet ja rajoitukset vähintäänkin hidastavat haaveiden toteuttamista. Kaikki Kalojen visiot eivät ole aina loppuun asti mietittyjä ja he törmäävätkin käytännön ongelmiin tuon tuostakin. Nämä Kalat ovat myös alttiita kehittämään kesäflunssan tai hankalan allergian, mikä ei tietenkään ole kovin mukavaa.

6.-13.3. syntyneillä Kaloilla on paljonkin suunnitelmia kesän varalle ja ne hän pystyy myös toteuttamaan ehkä hieman onnekkaastikin. Hän voi saada esimerkiksi edullista rahoitusta isompiin hankkeisiinsa tai hän tekee hyvän ja halvan löydön, josta on iloa pitkäksi aikaa.

Helmikuun puolella ja 15.3. jälkeen syntyneet Kalat viettävät tunnelmallista kesää mökillä, maalla tai vesillä. Kuukauden jälkipuoliskolla jotkut lähtevät koluamaan kesätapahtumia ja välillä huvittelu karkaa käsistä. Katumusharjoituksia on siis tiedossa joskus elokuun puolella.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet