KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Jousimies 23.11.-22.12.

Marraskuiset Jousimiehet saavat tulevan kuukauden aikana harmaita hiuksia takkuilevasta teknologiasta, mönkään menevistä aikatauluista ja väärään paikkaan unohtuvista avaimista. Jousimiehelle sattuu ja tapahtuu normaalistikin, joten paljon hän osaa ottaa huumorillakin, mutta nyt huumori tuntuu loppuvan lyhyeen.

Joulukuisilla Jousimiehillä on pääsääntöisesti energiatasot kohdillaan, joilla hän pääsee mukavasti kiinni loppukesän haasteisiin. Jousimies saattaa innostua jostakin urheilulajistakin – jos ei muusta niin penkkiurheilusta. 4.-6.12. syntyneet sinkkujousimiehet seikkailevat todennäköisesti eroottisessa maailmassa, ja vaikka välillä he voivat kuvitella, että pitkäaikaisempaakin seuraa on löytynyt, niin suhteet perustuvat liikaa epärealistiselle odotuksille. Vakiintuneilla Jousimiehillä asumiseen tai perheeseen liittyvät asiat ovat jotakuinkin hämmentävässä tilassa.

8.-14.12. syntyneillä Jousimiehillä on paljon suunnitelmia ja heillä on kaikki mahdollisuudet myös toteuttaa ne. Mitään onnenkantamoisia ei kannata kuitenkaan odottaa, vaan suunnitelmat toteutetaan järjestelmällisesti, tarkasti ja realistisesti. Kurinalaisuus ja taloudellisuus ei todellakaan ole Jousimiehen lempilajeja, mutta muut tavat eivät tuota nyt tulosta. Elämässä voi olla nyt rajoitteita ja vastoinkäymisiäkin, mitkä hidastavat kaikkea, mutta ne eivät ole mikään syy antaa periksi.

19.12. jälkeen syntyneet Jousimiehet ovat elokuussa mieluiten lomalla tai tekemässä muuttoa. Mitään laiskottelulomaa he eivät vietä, se on täynnä menoa ja meininkiä.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet