KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Maaliskuu - Jousimies 23.11.-22.12.

Jousimiesten elämä on maaliskuussa melkoista matalalentoa. Jos talvilomat osuvat tähän saumaan, Jousimiehet eivät tyydy lepäilemään kotona, vaan häipyvät etelään, pohjoiseen tai melkeinpä minne vain saadakseen irtioton arjesta. Jousimiehet viihtyvät niin urheilukisojen katsomoissa kuin laskettelurinteilläkin, saatikka sitten aurinkovarjo päänsä päällä. Suurinta matkustusvimmaa kokevat 10.-16.12. syntyneet Jousimiehet.

Jos Jousimies on töissä tänä aikana, hän on hyvin uudistushaluinen ja vie välillä melko aggressiivisestikin omia ajatuksiaan eteenpäin. Aina tällaista asennetta ei oteta mukisematta vastaan ja erilaiset ideariihet voivatkin muodostua kiihkeiksi tahtojen taisteluiksi. Pahemmilta loanheittokampanjoilta kuitenkin vältytään, kunhan muistetaan ottaa neuvotteluihin mukaan vähän diplomatiaa ja huumoria.

Joulukuun alussa syntyneet Jousimiehet ovat muita flegmaattisempia ja heillä on usein elämästä punainen lanka hieman hukassa. Elämän tarkoitusta etsitään vaikkapa ennustajalta. 16.12. jälkeen syntyneet Jousimiehet voivat hekin olla väsyksissä, mutta heillä se johtuu stressistä, sairastelusta ja ylenmääräisistä velvollisuuksista. Jotkut tajuavat, ettei voimat riitä kaikkeen, joten ehkä nyt on aika laittaa asioita tärkeysjärjestykseen ja luopua siitä, mihin rahkeet eivät enää riitä. Toisaalta, jos niitä rahkeita on, niin nyt on monella Jousimiehellä näytön paikka.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet