KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Tammikuu - Jousimies 23.11.-22.12.

Ennen 4.12. syntyneiden Jousimiesten alkuvuosi lähtee käyntiin hieman usvaisissa ja sekavissa merkeissä. Heidän on melkoisen vaikea orientoitua arkeen ja mieli harhailee milloin missäkin sfääreissä. Hajamielisyyskin vaivaa eikä mihinkään sovittuun voi yleensä luottaa.

Lähellä joulua syntyneet loppupään Jousimiehet joutuvat kamppailemaan ainakin 8.1. asti erilaisten tietoliikenneongelmien kanssa, eivätkä tien päällä kulkevien Jousimiesten aikataulut päde juuri lainkaan.

Myös 4.12. jälkeen syntyneiden Jousimiesten tammikuu sisältää sähläämistä, mutta he orientoituvat kuitenkin uuden vuoden haasteisiin verrattain nopeasti. Työt, opinnot ja harrastukset täyttävät pian elämän ja Jousimies heittäytyy hyvin ladatuin akuin käsillä oleviin tehtäviin. 12.-17.12. syntyneiden Jousimiesten riesana voi olla kuitenkin erilaiset rajoitukset, sairastelu ja henkilökohtaiset kriisit, jotka pakottavat pitämään pientä rajaa siinä, mitä elämäänsä haalii. Mikäli Jousimies osaa pistää asiat tärkeysjärjestykseen ja olla järjestelmällinen ja luotettava, kuukausi voi olla hänelle hyvinkin menestyksekäs.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet