KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Marraskuu - Jousimies 23.11.-22.12.

Marraskuun puolella syntyneet Jousimiehet eivät nauti erityisemmin olostaan, koska nyt suunnitelmat eivät etene niin kuin he toivoisivat. Hidasteina voivat olla käytännön ongelmat, terveysasiat tai byrokratia. Turhautumia on siis tiedossa, mutta määrätietoisuus, kurinalaisuus ja hyvä organisointi voi edesauttaa haaveiden toteutumista. Onneen ei kannata liiemmälti nyt luottaa, mikä voi olla Jousimiehelle kova kolaus – nyt joutuu oikeasti tekemään töitä toiveittensa eteen.

Joulukuun puolella syntyneillä Jousimiehellä elämässä on mukavasti säpinää tahmean alkukuukauden jälkeen. Seuraelämä ja pikkujoulut alkavat kiinnostaa ja Jousimies isännöi/emännöi muutenkin mielellään erilaisia kokouksia, PR-tilaisuuksia tai muuta yhteistoimintaa. Oikeustajuakin hän saattaa ajoittain tarvita ja poikkeuksellisesti Jousimies osaa olla toitottamatta mielipiteitään, vaan pysyy diplomaattisena ja sovinnollisena.

8.-11.12. syntyneillä Jousimiehillä on hektistä monellakin elämänalueella. Vaihtoon voi mennä koti, työ ja opiskelupaikka ja perhesuhteiden muutokset ovat myös hyvin mahdollisia.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet