KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Jousimies 23.11.-22.12.

Jousimiehen elokuu lähtee käyntiin energisissä, mutta ristiriitaisissa merkeissä. Marraskuiset lähtevät ehkä töihin intoa täynnä, mutta törmäävät pian hidastuksiin, resurssiongelmiin ja rajoituksiin. Vaatii melkoista määrätietoisuutta ja sitkeyttä, jos Jousimies aikoo saada työnsä tehtyä. Lomailevat Jousimiehet haluaisivat aloittaa kuntoilukauden tai omistautua olympiakisojen seuraamiselle, mutta välillä hän joutuu tekemään kompromisseja ja pitämään muut lupauksensa. Kuntoilukausi todennäköisesti kuitenkin onnistuu ja tällaiseen projektiin lähtenyt Jousimies onkin hyvin tavoitteellinen ja sitkeä.

Joulukuun alussa syntyneiden Jousimiesten elämä voi olla hyvinkin tahmaista, suoranaista pettymysten kavalkadia. Monet joutuvat kyseenalaistamaan uskomuksensa ja kuvitelmansa, koska ne näyttävät olevan selkeässä ristiriidassa tosiasioiden kanssa. Joillekin tämä on todella kova paikka ja erityisesti Jousimiehille, jotka ovat mielestään aina oikeassa.

Hieman helpompaa on 13.12. jälkeen syntyneillä Jousimiehillä. Elämässä on vaihtelua, ideoita riittää ja monet ovat matkoilla, ehkä jopa Riossa asti. Vedonlyöntiä ei kannata harrastaa kuin harkitusti. Näillekin Jousimiehille sattuu ja tapahtuu ja kaikenlaiset kolhut voivat olla seikkailujen seuralaisia.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet