KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Kesäkuu - Jousimies 23.11.-22.12.

Marraskuussa syntyneet Jousimiehet pyörittävät arkea kesäkuussa melko innottomaan tyyliin. Kyllä hän suoriutuu alkukesän puuhista siinä missä muutkin, mutta hauskempaakin tekemistä hän keksisi helposti. Vapaa-aikansa Jousimies viettää sosiaalisessa mediassa, tenniskentällä tai vaikkapa pyöräretkellä.

6.-9.12. syntyneet Jousimiehet pitävät hauskaa sitten edellistenkin puolesta. Kesäiset viikonloput saattavat kulua viihteellä ja kosteita iltoja tulee vietettyä enemmän kuin tarpeeksi. Alkukesän juhlissa Jousimies viihtyy hyvin ja hän saattaa olla näissä usein seremoniamestarinakin. Kunhan hän malttaa pysyä kohtuudessa niin tarjoilujen kuin vierasmäärienkin suhteen, niin kaikilla on mukavaa.

14.-21.12 syntyneet Jousimiehet ovat sitä mieltä, että ensin työt, sitten huvit. Kesäkuussakin Jousimies haalii normaalien töiden lisäksi erilaisia velvollisuuksia ja sitoumuksia hoidettavakseen ja huveille jää aikaa vähemmän, mitä hän toivoisi. Jousimiehen olisi kuitenkin hyvä oppia tasapainottamaan elämän eri osa-alueet, koska liika on liikaa työnteossakin. Terveyskin saattaa oikutella kesäkuussa, joten itsensä armahtamisen taito on tarpeen tänä aikana.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet