KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Heinäkuu - Jousimies 23.11.-22.12.

Joulukuun alussa syntyneet Jousimiehet eivät liiemmin nauti kesästä, kun stressi, sitoumukset ja rajoitukset tuntuvat vievän heitä aina vain kauemmaksi haaveista. Tietenkin jos Jousimies on hyvin uraorientoitunut, ei hänellä ole suurempaa ongelmaa viettää kesää sorvin äärellä. Perheellinen Jousimies kuitenkin kuulee napinaa kotopuolesta ja on aivan mahdollista, että perhettä ei paljon näy kesäkuukausina – he nauttivat kyllä kesästä, vaikka Jousimiehellä ei lomaa olisikaan.

8. - 17.12. syntyneet Jousimiehet yrittävät ehtiä joka paikkaan ja saattavat jopa ehtiäkin. Kaikessa kiireessä sattuu kuitenkin paljon kömmähdyksiä ja unohduksia, joista aiheutuu ainakin pientä päänvaivaa. Syömisetkin ovat vähän sitä sun tätä ja kesän edetessä sen kyllä huomaa vyötäröltä.

Marraskuisilla heinäkuun alkupuoli on melkoista hiljaiseloa, mutta jälkipuoliskolla Jousimiehet alkavat kulkea kesätapahtumissa, ravintoloissa ja huvituksissa. Urheilukin voi kiinnostaa siinä määrin, että naapuruston kanssa pidetään jalkapallo-otteluita tai lapsille järjestetään olympialaisia – ovathan ne olympialaisetkin jo aivan ovella.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet