KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Joulukuu - Jousimies 23.11.-22.12.

Jousimies pääsee tänä vuonna helposti iloiseen joulutunnelmaan. Alkukuukaudesta on paljon erilaisia tapahtumia – virallisia ja epävirallisia, joihin hän osallistuu aina, kun ehtii. Mikäli hänellä ei ole mitään tekemistä, niin hän pakkaa laukkunsa ja lähtee reissuun. Jotkut suuntaavat jonnekin lämpimään, toiset viihtyvät talviurheilun parissa.

Jousimies osaa myös ajatella nokkaansa pidemmälle ja nyt hän tekee paljonkin suunnitelmia ensi vuoden varalle. Mitä varmemmin asiat voidaan lyödä lukkoon, sitä vapautuneemmat tunnelmat hänellä on joulunpyhinä. Mikäli tulevaisuus on epävarma, erityisesti marraskuun puolella syntyneet Jousimiehet voivat olla harvinaisen ahdistuneita ja vetäytyviäkin yrittäessään saada elämänsä punaisesta langasta kiinni. Marraskuun Jousimiehet voivat myös kokea loppuvuodesta ja erityisesti ensi vuoden alusta lähtien, että heidän vapautensa rajoittuu huomattavasti, mutta mikäli hän tekee sitoumuksia vapaaehtoisesti, tämä ei haittaa.

Joulunsa Jousimies viettää mieluummin vapaamuotoisesti kuin perinteisesti. Lahjoja hän antaa ja ottaa vastaa mielellään, mutta muuten hänet löytää jostain maailmalta seikkailemasta.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet