KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Huhtikuu - Jousimies 23.11.-22.12.

Jousimiehen kevättunnelmat riippuvat pitkälti hänen syntymäpäivästään. Marraskuun puolella syntyneet Jousimiehet voivat olla kunnianhimoisia, mutta heitä painavat myös huolet, ahdistus ja sitoumukset, jotka eivät ole tyypillisiä tälle hyväntuuliselle ja vapautta rakastavalle merkille. Nämä Jousimiehet voivat joutua pitämään stressi- tai sairauslomaa kaikkien vastoinkäymistensä takia. Toki he voivat saada paljon aikaiseksikin, mutta mikään ei tapahdu nyt helposti. Työmoraalin tärkeys tulee viimeistään tässä vaiheessa tutuksi.

Joulukuun alussa syntyneet Jousimiehet eivät ole erityisen ahdistuneita, mutta heiltä voi olla punainen lanka kateissa ja kutsumus hakusessa. Henkinen hyvinvointi, luovuus ja auttaminen voivat tuntua heistä hyviltä ajatuksilta, mutta toteutustavat ontuvat. Nämä Jousimiehet ovat myös alttiita rakastumaan silmittömästi erityisesti kuukauden loppupuolella. Pieni varovaisuus on rakastuessakin syytä muistaa, koska aina kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää.

Elämästään nauttivat eniten 4.-10.12. syntyneet Jousimiehet. Heillä on suurimmat mahdollisuudet toteuttaa ideoitaan ja haaveitaan ja niinpä he pursuilevatkin innostusta ja suunnitelmia, ja tekevät sitten niin kuin ajattelivat. Jotkut tämän haarukan Jousimiehistä saattavat olla suorastaan onnekkaita, joten kannattaa pitää silmänsä auki, eihän sitä koskaan tiedä, mitä tulee vastaan.

Muilla Jousimiehillä kuukauden alkupuoli on melkoisen tasapaksu, tylsähkökin. 12.4. jälkeen kuitenkin on tiedossa enemmän sosiaalista elämää, koulutustilaisuuksia ja matkoja, joissa Jousimies viihtyy erinomaisesti.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet