KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Lokakuu - Härkä 20.4.-20.5.

Huhtikuussa syntyneet Härät viettävät hyvinkin uneliasta lokakuuta 10.10. asti. Sitten alkaa tapahtua. Jupiter saapuu tuolloin Härän vastamerkkiin, mikä tarkoittaa, että Härkäkin alkaa laajentaa reviiriään ja ymmärrystään. Pää on täynnä tulevaisuudensuunnitelmia. Uusien suunnitelmien takana voi olla myös puoliso, rakastettu, opiskelutoveri tai liikekumppani, joka haluaa vetää Häränkin mukavuusalueeltaan kohti uusia seikkailuja. Härkä innostuu nyt ehkä opiskelusta, matkustelusta tai yleisestä maailmanparannuksesta. Työelämässä vaikuttavat Härät saavat ehkä nyt unelmiensa projektin tai saavat järjestettyä rahoituksen omiin suunnitelmiinsa. Hyvä aika kestää noin kaksi kuukautta, joten nyt ei kannata viivytellä!

Toukohärillä alkukuukausi sujuu varsin luonnonläheisissä ja käytännöllisissä merkeissä. Parisuhteessakin rakkautta osoitetaan pienillä palveluksilla ja huomaavaisilla teoilla. Härät ovat huolehtivaisia ja avuliaita myös työssään ja muissa ihmissuhteissaan. Suuret sanat ja tunteiden vyörytykset jätetään johonkin toiseen ajankohtaan. Tosin 2.-7.5. syntyneet Härät saattavat olla muita toukohärkiä romanttisempia ja kiihkeämpiä. Elämä on muutenkin intensiivisempää kuin muilla eivätkä elämänmuutoksetkaan ole mahdottomia.

7.5. jälkeen syntyneiden Härkien lokakuu on loppujaksosta varsin hiljainen. Mutta ei se mitään, parin, kolmen kuukauden kuluttua elämään tulee taas uusia tuulia.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet